En fantastisk bok. Sterk skildring av en vår tids mest fastlåste konflikter. Det er nok mange som bør lese denne, før de bastant tar stilling i denne konflikten. Godt fortalt.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Personlig opplevde jeg språket så irriterende svulstig og klisjepreget at det virket forstyrrende. For all del, en sterk og viktig historie, men i tillegg til dårlig språk syntes jeg den skjemmes av en noe ensidig beskrivelse av konflikten. Min sympati har i hovedsak vært hos palestinerne, men om denne boka skal tas som et innlegg i saken vil jeg helle mer mot nøytral. Det finnes ingen konflikt der den ene siden er konsekvent god, mens den andre er ond. Etter mitt skjønn hadde Abulhawa tjent historien ved å inkludere en porsjon selvransakelse på palestinernes vegne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Lisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild S