En nydelig fantasifull vri på budskapet om å være snille med hverandre selv om man er forskjellige, og om å stå sammen mot en felles trussel.

Maurits er rødmaur, og liker å sitte på Fabelgreina si og dingle med beina. Men en dag sitter Maurhild der, en svartmaurpike som også synes det er fabelaktig å sitte på ei grein og dingle med beina. Etter litt krangel, blir Maurits og Maurhild venner, og bestemmer seg for å overtale mødrene sine, de to maurdronningene, til å slutte fred. Når de også oppdager at foten fra oven er på vei mot skogen, må de advare folkene sine før det er for sent...

En nydelig og dramatisk historie med et spennende innsyn i maurtuenes indre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

AvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete RambølThomas Heie H.