"Den skarpeste kniven" er helt klart den beste boka i trilogien!! Denne var best ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg ble også helt hekta på den - har et bilde av meg selv på feire hvor jeg isteden for å bade, har satt meg i vannkanten så bølgene kan skylle over beina mine mens jeg sitter med nesa i boka :P Selv om alle tre bøkene er fantastiske er det definitivt noe eget med "Den skarpeste kniven"!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, nei, nei; hvis man MÅ si at en av dem var best, så er det jo En kikkert av rav! Men helst skal man ikke skille dem fra hverandre; de er litt som Ringenes Herre, bare les alle tre som ei fantastisk fortryllende bok... Stort bedre enn dette blir det ikke.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg vil ikke si at noen av bøkene var no dårligere eller bedre enn de andre, og alle holdt et høyt nivå og jeg blei ikke skuffa over "En Kikkert av rav", tvert imot, men for meg så var det bare et eller annet med "Den skarpeste kniven" som gjorde at jeg virkelig likte den, kan ikke forklare det. Er helt enig i at trilogien bør leses som EI fantastisk bok!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Reidun Anette AugustinStig TAvaGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleserFindus