Gratis bok? Parken er min nye barnbok som kommer i disse dager. Det er veldig lite anmeldelser av barnebøker - av våre fire bøker, har vi kun fått en anmeldelse på den første - så jeg hadde lyst til å høre om det finnes bokbloggere som kunne tenke seg å anmelde den? De fem første som melder seg får et eks gratis, og hvis jeg får flere anmeldereksemplarer av forlaget, så kan det hende det blir flere som får ...send meg en mail med adresse, så kommer den så snart jeg selv har fått den!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Da var anmeldelsen min skrevet: http://moonstarbokverden.blogspot.com/2011/04/anmeldelse-parken-av-singh-normann.html

Tusen takk for boka :) Den var jo kjempe spennende :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk, Line. Jeg er utrolig glad for å få så fin anmeldelse!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var så litt :) Var jo bare ærlig mening.. Har jo også dømt den ut fra om jeg syntes den passer til den målegruppe den er basert til så klart. For er jo ikke akkuratt i målegruppa :P Men til den aldersgruppen tror jeg den er kanon bra :) Takk for boken :) Spennende og anmelde for folk. Skal se om jeg kan få kusinene mine til og lese den og. De er jo i målegruppa :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

tenkte jeg skulle få den mer synlig ...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Carine OlsrødKirsten LundStig TReidun Anette AugustinAvaGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H Hoel