Jeg kan forsåvidt forstå hvorfor slike bøker blir så populære, men personlig har jeg visst fått min dose for mange år siden. Med tanke på antallet sider, føler jeg at jeg sitter igjen med svært lite. Det er som om selve krimaspektet kun er en unnskyldning for å skrive om graviditeter, utroskap, småbarnsfamilier og tenåringsproblemer - noe som er blitt gjort så altfor mange ganger før. Min første og siste Läckberg-bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg liker at disse "heltene" har et privatliv, i motsetning til de som bare løser krimgåter. Jeg har lest hele serien til Camilla Läckberg og har likt dem godt, bortsett fra den siste (Fyrtåtnet). Nå kjenner jeg at jeg har fått nok, fordi det blir så mange gjentagelser, og det blir mye mas om de samme egenskapene til folk i bok etter bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

VibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete Rambølbrek