Ble lei av å holde oversikten over de forskjellige fortellernes meninger og syn på hovedpersonen, samt at jeg synes handlingen ble for kjedelig. En av de dårligste bøkerne jeg har lest av herr Coelho.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Veldig enig! Coelho har mange vakre og interessante bøker, - men denne kom jeg liksom aldri helt inn i. Glimtvis gode betraktninger om livet, - men i det store og hele kjedelig lesning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syntes formen og synsvinklene var interessante og jeg likte måten vi ble kjent med Athena på og hvordan hun ble framstilt sett gjennom de ulike karakterens øyne, men historien greide ikke å fenge meg heller. Det ble for langtekkelig og uinteressant, selv om boka var (overraskende) lettlest. Sidene fløy unna.
Jeg tror rett og slett jeg ikke har hode for Coelho. Fikk ikke noe ut av boka og filosofien, jeg stanger hodet mot veggen, jeg greier ikke å lese mellom linjene, jeg knekker ikke Coelho-koden eller hva det nå er som er galt her, hehe.
MEN jeg skjønner jo at flust av andre mennesker finner bøkene hans inspirerende og har stor glede av dem. Jeg har prøvd 3 bøker av ham nå og har funnet ut at dette ikke er litteratur for meg, men hurra for mangfoldet og at det finnes bøker for alle der ute. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvilke bøker er det du har lest? Jeg elsker Seierherren som står alene, Alkymisten og Zahir. Mest fordi det ligger så mye mer mening i bøkene enn selve handlingen - nesten sånn at man begynner å fundere å tenke selv om paralleller til eget liv :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er en av dem som ikke engang fullførte Alkymisten, men gav opp halvveis fordi jeg så dette bar galt hen for min egen del, hehe... ;) Så jeg har altså lest den, denne her og Veronika vil dø. Sistnevnte synes jeg var ok og tankevekkende, men uten at jeg egentlig føler noen stor trang til å lese mer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stig TKnut SimonsenPiippokattaTove Obrestad WøienIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk Ottersen