Avbrøt denne (på lydbok). Har lest en del av Skjelbreds romaner tidligere, men heller ikke de ble jeg fullt begeistret for (men boktitlene er så vakre!). Likedan med denne (selv)biografien; verden sett gjennom barneøynene blir så..rosenrød? til tross for alvoret som ligger bak troen på en nådeløs Gud så er det satt av god plass til refleksjoner rundt rutete småpikekjoler og nostalgi. Slik oppfattet jeg romanene til Skjelbred også. Synd. Men det kan godt være at det er jeg som har gått glipp av noe. Eller så er vi bare ikke kompatible..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Anbefaler deg å prøve den i papirformat, jeg er i alle fall av den mening at bøker ikke gir samme opplevelse på lydbok som når man leser det selv. Lydbokformat krever en god oppleser og min erfaring er at ikke alle typer bøker egner seg som lydbøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Christofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeKirsten LundHarald KVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SsomniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokatta