Eller som jeg sier: Bedre at jeg kjøper bøker for dem og får noe for penga enn at de bare forsvinner ut på godteri og annet rask.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 14 svar.

Jeg bruker å argumentere med at jeg ikke røyker når folk begynner å stille spørsmål om min stadig voksende boksamling.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Vi som ikke røyker kan bruke ganske mange penger på bøker i stedet, ja. :)
Bedre å transformere pengene til bøker enn å la dem gå opp i røyk.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Helt enig.
Jeg har aldri vært noen storrøyker, men regnet ut at jeg sparte ca. 6000 i året da jeg sluttet å røyke. Det bruker jeg gladelig på bøker og andre fornøyelser istedet! :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Nå nylig var det en som satte opp et regnestykke til meg der det ble vist at en del mennesker bruker så mye som rundt 30.000 kroner i året på sigaretter...
Det kan bli mange bøker, det! :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det stemmer det. Jeg slutta å røyke for litt over 9 måneder siden, og det er jeg stolt av. Røyka i over 40 år, mye de siste 15 årene. Hvis jeg orka å regne det ut, så brukte jeg ca 30.000 på tobakk i året. Herregud. Men gjett som jeg fråtser i bøker nå! Tror jeg har kjøpt 50 bøker bare i løpet av en måned. Men så mye deiligere å bruke det på bøker, enn å stå i kassa i butikken å måtte be om noe de gjemmer bort bak disken. Synes det er litt teit da.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Samme her. Nå blir det flere bøker og flere reiser, nå som røyken er kutta ut.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så bra! Gratulerer! Jeg har greid meg, og det er snart 17 måneder siden jeg røyka. Noe av lureste jeg har gjort. Stå på!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk, grattis du og.:) Har holdt opp i fire år i januar- etter 33 års storrøyking. Herlig! Finnes ingen lyst på dritten mer..:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var mange år (og mye røyk). Jeg skal ikke si "tenk på alle de pengene du har røyka opp i alle de årene"... ;)
Men så flott at du er fornøyd med å kjøpe bøker istedenfor! Og jeg håper at du føler deg bedre også; - at du synes at du får en bedre helsetilstand enn du hadde før. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er helt vanvittig. Avhengighet er ingen spøk. Jeg føler meg bedre, og koser meg mer enn jeg gjorde før med mat, vin, og bøker. Deilig :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vi burde i bunn og grunn ha startet en Bok i stedet for røyk - kampanje. Den hadde vel fungert på noen...? Sukk, hvis jeg kunne bruke 30000 på bøker i året!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er ikke helt sikker på om jeg ønsker å bli kurert...
- Og nå er det snart Mammutsalg, - igjen.
;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ikke tiden for å kureres nei. Éeeen siste storhandel, sånn som neste gang og gangen deretter XD Har bestilt 12 bøker fra Mammut allerede og kjenner suget etter å snike meg innom butikken etter mer når det starter. Heldigvis på en måte, har jeg ikke bil.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hehe, - jeg har dessverre bil... ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

BookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsa