Som tittelen sier, Hvilke bøker var den/de siste dere kjøpte?

Den siste jeg kjøpte var Jussi Adler-Olsen - Fasandreperne.

Mulig det alt finnes diskusjoner om dette.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 819 svar.

jeg har bestilt song for eirabu. Blei så inspirert av de her inne som har lest den. Gleder meg

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mitt siste innkjøp var triologien om Tora av Herbjørg Wassmo.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denis Johnson - Train Dreams
Karen Russell - Swamplandia!

Fordi Michael Cunningham har gitt meg lyst til å lese årets Pulitzerfinalister.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Lean on Pete" av Willy Vlautin. Idag klarte jeg ikke å holde kontroll på på Amazonsnokingen min. Pekefingeren bare trykket på "kjøp"-knappen så raskt at jeg ikke rakk og tenke meg om.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Middagen" av Herman Koch (gjennom bokklubben for en stund siden). Får mest til jul og bursdag. Nyeste bok gave: "Brente skygger" av Kamila Shamsie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I dag kjøpte jeg meg "Herre" av Niels Fredrik Dahl i paperback.
Den handler i Christiania i 1830-40-årene og dreier seg om forholdet mellom Camilla Collett, Welhaven og altså Bernhard Herre.
Når jeg kom på denne nå, skyldes det at Dahl til høsten skal sitte "I en sofa på arkivet" (Riksarkivet) og prate om å skrive historiske romaner. Og dette er jo også en interessant tid i vår historie og et spennende trekantforhold.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Harry Potter (alle bøkene på engelsk) - J.K. Rowling The Perks Of Being A Wallflower - Stephen Chbosky The Hunger Games-triologien - Suzanne Collins

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det siste kjøpet ble Húrins barn av J.R.R. Tolkien. Fikk tak i den da jeg var innom Norli.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
 • A christmas carol - Charles Dickens.
 • Lord of the rings - J.R.R Tolkien
 • Harry Potter - alle bøkene på engelsk - J.K.Rowling
 • Uglies - Scott Westerfeld
 • The complete stories of Sherlock Holmes - Sir Arthur Conan Doyle
 • The fairy tales of the brothers Grimm - Jacob Grimm
 • Huckleberry Finn - Mark Twain
 • Frankenstein - Mary Wollstonecraft Shelley

www.bookdepository.com er en kjempebra nettside å handle bøker på! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skulle egentlig se etter bursdagsgaver, men som vanlig var det mine hyller som fikk et tilskudd. Ja, ja.

"Rød sand" av Zoe Ferraris

"Krokodillens gule øye" av Katherine Pancol

"Hakawati" av Rabih Alameddine

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Grete; Jeg har startet en ny tråd nå.

Den finner dere på linken under.

http://bokelskere.no/tekst/145672/

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hva tenker du om å åpne en ny tråd. Denne begynner å bli lang og tar litt tid å åpne. I hvert fall får sånne som ikke har superraskt bredbånd.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har kjøpt veldig lite bøker de siste månedene. Har fått mer enn jeg har kjøpt. Tenker da i forhold til jul etc. Jeg har ikke kjøpt noen bøker siden i oktober tror jeg.

I dag kjøpte jeg to stykker på "Boklageret", de pleier å ha gunstige priser på bestselgere.

Jeg kjøpte i dag:

Tatiana de Rosnay - Huset Du Elsket

Cecilia Samartin - La Peregrina

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En god del pensumlitteratur om spansk grammatikk, vokabular osv. Men også tre skjønnlitterære bøker som sto på pensumlisten. El beso de la mujer araña av Manuel Puig, Las viudas de los jueves av Claudia Piñeiro og El matadero av Esteban Echeverría. Ikke bøker jeg har hørt om, så det blir spennende å lese. Klarte selvfølgelig ikke å dy meg og bestilte i samme slengen The Beatrice Letters av Lemony Snicket, en bok jeg har ønsket meg lenge.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kan bekrefte at "Forbrytelser" er en veldig bra bok - i den grad ens egen subjektive oppfatning kan brukes som bekreftelse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I tillegg til pensumlitteratur ("Selvledelse - menneskelig kapital i det nye arbeidslivet" av bl.a. Thomas Hylland Eriksen og "Situasjonsbestemt ledelse" av Geir Thompson), har jeg kjøpy "Det dyrebare" av Linn Ullmann og "Forbrytelser" av Ferdinand von Schirach. Den sistnevnte hadde jeg aldri hørt om, men så ble jeg oppmerksom på forsiden av boka, der den betegnes som "Mesterstykker". Og da jeg leste på baksiden at denne forfatteren er en av Tysklands fremste forsvarsadvokater, og at denne debutboka er en samling med elleve sjokkerende fortellinger om forbrytelse og straff, basert på hans ene erfaringer fra rettssalen, MÅTTE jeg ha den!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Maya" av Jostein Gaarder. :) Kjøpte den på Fretex.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har endelig fått tak Stille flyter Don - bestilte i dag og får de i løpet noen dager, Har hele tiden visst om den danske versjonen. I tillegg har jeg bestilt Olav H. Hauge Dagboker 1924-1994 (forkortet versjon i et bind).

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det skal jeg gjøre så snart jeg har lest den! Jeg trenger litt utsettelse siden jeg holder på med to andre bøker nå (Far Goriot og Balansekunst). Jeg "glede-gruer" meg til å lese Guernica...
P.S. Davitas harpe står på ønskelisten min, men har vist seg vanskelig å få tak i - der lever jeg i håpet :-D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En hel masse pensumlitteratur, deriblant The Fall of Rome and the End of Civilisation av Bryan Ward-Perkins, Barbarian Migrations and the Roman West, 376-568 av Guy Halsall, Overvåkning og Straff av Michel Foucault og Menneskelaboratoriet. Botsfengslets historie av Espen Schaaning. De siste skjønnlitterære bøkene jeg kjøpte var Seed av Rob Ziegler, Nomansland av Lesley Hauge og Ashfall av Mike Mullin. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den siste jeg kjøpte, som kom i posten idag er OSS av Agnar Lirhus. Det er en diktsamling om steder i Moss. Siden jeg er fra området så var det en helt naturlig ting å kjøpe. Gleder meg veldig til å lese den :O)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

Bare butikken åpner nå ,så skal jeg kjøpe meg "helgens" bok. - Din godhet av Linda Olsson. En helg med en bok av yndlingsforfatteren min. God helg.!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

La meg høre hva du synes om Bovlings Guernica. Vi har en diskusjon om boken her et eller annet sted.
Selv var jeg så heldig å se Picassos maleri ved samme navn i Madrid i høst. En rystende opplevelse. Anbefaler over samme tema Chaim Potoks Davitas harpe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De siste impulskjøpene mine var

Guernica av David Boling, Far Goriot av Honoré de Balzac, En Dåre fri av Beate Grimsrud Den frivillige av Bjørn Lindstad Makten av Tor Bomann-Larsen Vi som elsket Jesus av Levi Fragell Little Bee av Chris Cleaver og Med penn og pistol (om Jonas Lie d.y.)

Manger timer med "hygge og nytte"! (og en noe slunknere lommebok enn planlagt...)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da har han jo begynt ihvertfall. Det viktigste er jo at han er villig :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den siste jeg kjøpte var Tolstoj Ivan Ilitsch død fra Bokklubben (med gavekort). Den siste jeg fikk var Umberto Eco Gravlunden i Praha som jeg leste rundt nyttår. I dag var jeg innom Magneten i Levanger og siklet på F.Scott Fitzgerald Nattens ømhet (Tender is the night). Prisen var 349, så jeg stod over og venter til jeg finner den på salg...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Han har ikke full gass i lesinga, for å si det sånn - er kommet til ca side 50. På den annen side er han mottakelig for flere bøker av Jeremy Clarkson, så helt mørkt ser det ikke ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Meldte meg inn i en bokklubb for å få velkomsttilbudet. Så da fikk jeg, eller valgte jeg Raymond Khoury - Den siste tempelridder, Isabel Allende - Summen av dagene og en bok om soneterapi.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tror det var "Fragile things" av Neil Gaiman

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvordan går det med din ikke-lesende sønn? Har han lest Full gass ennå? Ble litt nysgjerrig jeg nå :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har akkurat vært i postkassa og henta "Monark" av C.J. Sansom.

Den første i serien om Shardlake fikk jeg til 19,- på bokkl.no. Boken innb. kostet 69,- minus gavekort på 50,-.

Jeg gleder meg utrolig mye til å begynne på denne serien. Både tidskoloritten og sjangeren tiltaler meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lenge siden jeg har kjøpt bøker, men har fått flere fine bøker i det siste. Om å skrive, Brenner Alle drar sin vei, Guerra ...for å nevne noen

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har vært på forlagsbesøk i dag og kjøpt billedbøker: Anton Könnecke sin bok "Anton og julegaven", "Gjøken" av Bjørn Arild Ersland og Hilde Kramer og "Freddy" av Marvin Halleraker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er litt skeptisk til å slike utsagn. Godt mulig at den er litt selvbiografisk, men om Wilde aldri selv hevdet det, blir det bare spekulasjoner. Riktignok kan man si at Wilde var en dekadent dandy, men jeg klarer ikke å se på ham som den sosiopaten som Dorian Gray er. Derimot ser jeg større likhetstrekk mellom Wilde og Grays kamerat/mentor Lord Henry Wotton, det er kanskje denne sammenligningen folk mener? Men at det blir biografisk av den grunn, synes jeg blir spekulativt. Likhetstrekk med litteratur og virkelige personer er ikke det samme som biografi.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har pleid å tenke at dette spørsmålet ikke er noe for meg, siden jeg har hatt nok med å lese bøker jeg har lånt på biblioteket eller funnet i egne hyller.

Men så plutselig satt jeg der med et gavekort på 1200 kr på Norli etter å ha rundet år. Så i dag har jeg vært og handlet "Full gass" av Top gear-programmlederen Jeremy Clarkson. Min 17 år gamle sønn, som ellers holder seg til bilblader, sa at han skulle debutere som bokleser hvis jeg kjøpte denne boka til ham. Så da var det lite å lure på.

Hans to år yngre bror forlot også sin status som ikke boklesende for kort tid siden, da han fant en bok av evolusjonist-guruen Richard Dawkins - som var interessant nok, og som ga ammunisjon i diskusjoner med kreasjonister. Det er altså mulig, selv om det ikke alltid virker slik.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I can't think straight og The world unseen. Begge bøkene er av samme forfatter, som da er Shamim Sarif.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det kan jeg ikke skrive her, for det er julepresanger;) Men den siste jeg har handlet til meg selv er "Alle dør alene" av Hans Fallada. Etter å ha lest mye positivt om den her, valgte jeg å ikke avbestille den i Bokklubben. Så får vi se når jeg får lest den ...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har raidet QXL for norsk krigshistorie. I tillegg fikk jeg også med meg Thos Gotaas - På Loffen. Gleder meg til den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bestilte akkurat snøstorm og mandelduft av Camilla Läckberg for 50 kr hos Bokklubben. Ønsker å ha alle bøkene av henne. Har også kjøpt Øya, Ps.jeg elsker deg, Eat pray love, Idas dans.

Anbefaler å kjøpe engelske bøker hos Bookdepository.com, mye billigere enn i Norge!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I følge et Tv-program i forrige uke, møttes Oscar Wilde og Arthur Conan Doyle på restaurant i Langham Hotel i London i regi av en felles "manager"(Lippicotts magazines utgiver James Stoddard). Forfatterne kom svært godt ut av det med hverandre. Inspirert av nøtet - og Stoddards penger - gikk de hen og skrev henholdsvis "Bilde av Dorian Gray" og "De fires tegn". Snakk om produktivt møte.

Link til TV-kuttet her

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Godt å høre. Er ikke alle oversettelser som er like heldige :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Nå gleder jeg meg bare enda mer til å lese den :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leste du den på engelsk eller norsk? :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har ikke kommet så langt å prøve platekompaniet enda. Har holdt meg til Capris.no, Tanum.no, Haugenbok.no, cdon.no (her har jeg fått tak svært rimelige CD 39 NOK oppover) og Bokklubben.no. Takk for påminnelsen! Når det gjelder Don Quijote så fikk jeg veldig inspirasjon til å lese den fra tråden til Kjell G - har fått meg en god latter flere ganger. Den regnes faktisk for å være første roman som er blitt skrevet, har jeg lest.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Capris er faktisk billigst i 9 av 10 tilfeller. Og servicen er upåklagelig!

Vil også tipse om at platekompaniet har mye billig pocket om dagen. Kjøpt mye til under halv pris :O)

Lykke til med den digre boken. Har ikke turt meg på den ennå ^^

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det lover bra :) Det sies at dette faktisk kan være et selvbiografisk verk, dog forfatteren ikke ville innrømme det ^^

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dorian Gray er en av mine favorittbøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bestilte i dag Don Quijote (892 sider) hos capris.no til NOK 137 uten frakt-tillegg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, venter på begge to i posten nå, og gleder meg til å kose meg med de i julen. Er spesielt spent på den siste som jeg har ønsket meg svært lenge :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kjempebra verk begge to.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Joseph Conrad: Mørkets hjerte og Oscar Wilde: Bildet av Dorian Gray.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I dag kjøpte jeg en innbundet bok til 49 kroner. Boken har tittelen; 99 - en roman om den elektroniske jakten på kjærligheten. Debutromanen til Astrid Prag Vargas. En moderne kjærlighetshistorie som tar pulsen på dagens nettsamfunn. Nettdating på godt og vondt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjøpte noen bøker til 49 og 59 NOK hos Haugenbok.no. Fikk e-mail om at de hadde lagerrydding. Bøkene er innbundet de som jeg har kjøpt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har kjøpt : Ute av verden, av Knausgård i dag. Gleder meg:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kjøpte neste bok av Jo Nesbø i går, "neste" for meg er Kakerlakkene. Jo, det ble en til, foruten Nemibladet, den 27. boka av nyutgivelsene av Morgan Kane-serien. Skal lese den når samlingen nærmer seg komplett. Har jo ikke greid å la være å begynne, er på bok 4... Til og med den lite litterate faren min har lest endel av de bøkene. Må innrømme jeg begynte med serien bare fordi nyutgivelsene tilfeldigvis sammenfalt med at jeg leste om Kjell Hallbing et annet sted, og fant bare et par fillete pocketbøker hos min mor. Fant ut det var klassikere jeg måtte få med meg... Leste de to første og bestemte meg for å fortsette.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mitt siste bokinnkjøp var "26 små romaner" av Marit Tusvik. Hørte Anne Marit Jakobsen lese en fortelling derfra som heter "Mens jeg døde" Dette gjorde inntrykk, og jeg måtte utforske mer av Marit Tusvik´s forfatterskap. Har ikke lest noe av henne før !

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jeg har kjøpt borderline av liza marklund. Liker bøkene hennes og gleder meg til å begynne å lese den :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har akkurat bestilt meg Ut og stjæle fra American Apparel (Tao Lin), The Edible Woman (Margaret Atwood) og Only Revolutions (Mark Z. Danielewski)!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Var innom en Ark butikk i dag for å kjøpe en julegave, kom ut med den, og eg den siste boken/novellesamlingen Viktoria Hislop. Glad det bare ble disse to, for som regel blir det fler.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg føler jeg har vært ganske flink den siste tiden, og ikke kjøpt så mange bøker. Men jeg fikk et gavekort på ark av ei venninne til bursdagen min forrige uke, så i dag benyttet jeg meg av det. Jeg kjøpte meg:

Jens Lapidus - Livet De Luxe

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Forleden da min mann og jeg var innom bokhandelen, så jeg at han sto med ei bok i hendene og humret for seg selv. Han koste seg og var helt oppslukt av boken. En bok om ved og vedfyring. Utrolig at noen har klart å skrive en hel bok om ved men denne satte i alle fall min mann i godt humør. Så jeg har kjøpt den til ham, som han skal få til jul. Forfatteren heter Lars Mytting og boken heter Hel ved.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Siste anskaffelse på bokfronten er Min kamp 6 av Knausgård! Hvem ellers?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Huskar ikkje alle titlane, men er ganske fornøgd etter å ha dumpa borti dette tilbodet: 10 bøker for 100 kroner. Er ikkje sikker på kvaliteten på alt, men sjekka opp eit par som har fått god kritikk. :-) Nokre forfattarar var : Anne Holt, Roddy Doyle, Junot Díaz (ukjent for meg), Anna Davis,Kluun,.......

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Den siste boka jeg kjøpte meg kom i posten idag fra Haugen bok, Knoll og Tott - 100 år i Norge.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kom over Vikingserien om Uhtred eller the Saxon stories av Bernard Cornwell bind 1-3 innbundet for 199,- for alle tre på Ark. Da hadde jeg lest både her inne og på nettet at den har fått gode kritikker. Ser også at forfatteren har skrevet ytterligere tre bøker i denne serien. En stor bonus, hvis de er bra. Gleder meg.

P.S. I ettertid viste det seg at disse bøkene var feilpriset. Jeg skulle betalt 299,-. Noen ganger er man bare heldig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En dåre fri av Beate Grimsrud

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Selected Poems av E. E. Cummings,
100 Best-loved Poems ved Philip Smith,
The Ecco Anthology of International Poetry ved Ilya Kaminsky,
Ariel av Sylvia Plath,
Dress Your Family in Corduroy and Denim av Davis Sedaris,
Squirrel Seeks Chipmunk av David Sedaris,
The Atheist's Guide to Christmas ved Ariane Sherine,
How to be a Woman av Caitlin Moran.

Var, som det sikkert ses på titlene, i dikt- og humor humør.

Alt fra The Book Depository til 561,- kroner.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har akkurat bestilt House of Leaves, The Pact: A Love Story og Wreck this Journal. Wreck this Journal regnes kanskje ikke som en bok? Jaja.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De tre bøkene i Uglies-trilogien av Scott Westerfeld, på originalspråket: Uglies, Pretties og Specials.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har akkurat fått bøkene jeg bestilte på salg hos Cdon.com. Det ble Engler over Georgia, Naglet, Skuddene på Serena Hotel og Jason Bourne ultimatum.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Som vanlig kunne jeg heller ikke i går gå forbi bokhandelen min, og selvfølgelig eg meg ikke ut igjen uten noen nye bøker. Flere av dem blir gaver og nevnes derfor ikke her,men til mine egne hyller kjøpte jeg:

Et hav av valmuer, av Amitav Ghosh

Mot nordavinden, av Daniel Glattauer

Snøbarnet, av Eowyn Ivey.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Siste boka jeg kjøpte var "Barnepiken" av Kathryn Stockett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Siste boka jeg kjøpte var Selvfølelse nå! av Mia Törnblom :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har på Cdon`s høstsalg kjøpt verten, Iran våkner, veien til frihet og tvilligene. På bokhandlene i byen har jeg kjøpt David Golder, Mine revolusjonær år, Tysteren og Regines Bok. Men jeg har fått disse bøkene til latterlig pris.pga. elleville dager i en bokhandel og i den andre var det 25 årsjubileum. Jeg tror det ikke er så mange andre enn folk i Tromsø har kunne kjøpet Tysteren for bare 25 kr i bokhandelen:D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg gikk litt bananas på cdon sitt boksalg... Også jeg som akkurat har fått en bokpakke med seks bøker i posten. Må skjerpe meg :P Men her er i hvert fall de jeg bestilte fra cdon.

Damms store bok om medisinske urter

Den gode kraften

Idas dans

Sammen til verdens ende

Regines bok

Livsglede

Valkyriene

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg bestilte "Twilight the graphic novel vol. 2" tidligere i uka, den er påvei til meg ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Harlan Coben -Hold tett -Tilgi meg

Mons Kallentoft -Sommardøden

Carter Dickson -Kirkegård til leie

John Dickson Carr -Katt og mus -Heksesabbat -Den sovende sfinksen

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Laurell K. Hamilton - Guilty pleasures

Gaston Leroux - The Phantom of the Opera

Godt sagt! (0) Varsle Svar
 • High Frontier: Human Colonies in Space Gerard K. O'Neill, Freeman J. Dyson
 • Scholar (Imager Portfolio) L. E., Jr. Modesitt
 • The Pragmatic Programmer Andrew Hunt, David Thomas
 • Half Share Nathan Lowell
 • Mining the Sky: Untold Riches from the Asteroids, Comets, and Planets John S. Lewi
 • Grantville Gazette V (Ring of Fire) Eric Flint
 • Surprised by Joy C. S. Lewis
 • How Firm a Foundation (Safehold) David Weber Det ble litt forskjellige typer bøker sist gang jeg handlet, som nesten alltid for min del så var det fra amazon i UK denne gangen
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg forhåndsbestilte nettopp Double Dexter av Jeff Lindsay, den skal komme 27 Oktober, fint å bestille fra play.com, gratis frakt, rett i postkassen :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har ikke lest den, men har veldig lyst siden Jane Eyre har fått mye ros.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe, ikke sant?
Vet ikke om du har lest Jane Eyre? Tittelen er en referanse til den romanen i alle fall.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kjøper som oftest bøkene mine på nett, hos Tanum. Sist kjøpt er "The Help" av Kathryn Stockett og den leses nå intenst ettersom jeg skal se filmen til onsdag og da mÅ jeg være ferdig. Det kommer til å gå fint for jeg har hatt høstferie denne uka. Kjøpte også "Baby Jane" av Sofi Oksanen. Ved et uhell har jeg visst kjøpt den på svensk , men det skal nok gå. Må riktignok lese litt saktere. Tenker at jeg burde kjøpe ei bok av og til lokalt på Libris'en vi har her i vår lille by... Biblioteket bruker jeg også, men det er så forfryktelig fristende å fylle bokhylla..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Selv om det er en pensumbok så må jeg si jeg likte tittelen: The madwoman in the Attic. Det virker veldig "oppløftende":)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Karin har jeg òg handlet hos - bedre enn noen nettbutikk vil jeg påstå. Og hyggelig dame...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg kjøpte 5 bøker av bokelsker Karin Jensen: De vergeløse av Gabriel Scott, Et adelshjem av Ivan Turgenjev, Mysteriet Olga Tsjekhova av Antony Beevor, Mannen fra Sibir av Boris Koseleff og Tjenerinnens beretning av Margaret Atwood.

Jeg er veldig fornøyd med servicen i butikken til Karin, rask levering og alt:) Er nok fare for at jeg kommer til å handle mer i fremtiden...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

The Madwoman in the Attic - The Woman Writer and the Nineteenth-Century Literary Imagination av Sandra M. Gilbert og Susan Gubar.

Selvvalgt del av pensum i fordypning litteraturteori.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Var innom Fretex i dag og med meg ut hadde jeg August Strindberg-Det røde rommet og Toni Morrison-Sangen om Salomon. I går fant jeg Jose Guimares Rosa-Den store Sertao og Rudolf Steiner-Goethes verdensanskuelse på vannskadesalg hos Ark. Tirsdag kom Graham Greene-Konsulen og Nevil Shute-En by som Alice i mine klamme hender.

Når jeg da vet at på lørdag var det 6 andre bøker fra Fretex som ble anskaffet, bl.a. Kenzaburo Oe, Graham Greene, Italo Calvino og Nikos Kazantzakis, skjønner man at bokhyllene mine står i akutt fare for overanstrengelse, til min glede og min kones frustrasjon :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Først må jeg nevne at denne diskusjonen var tung å få opp! Det betyr vel at vi bokelskere kjøper mange bøker?
Jeg falt for ei nydelig bok her forleden:
"Indias datter"
en roman om jentebarn som ikke har noen verdi på landsbygda i India, skrevet av ei kvinne med det vakre navnet Shilpi Somaya Gowda.
Dette er en ny forfatter for meg, og det er mulig at det er hennes første bok?
Boka har et vakkert, fargerikt omslagsbilde, som jeg fant ut at jeg måtte laste opp og legge inn, for da jeg søkte etter boka, oppdaget jeg til min skrekk at den kom opp som heftet, uten omslagsbilde. Dette til tross for at det er ei ny bok, fra 2011. Min bok er innbundet, og derfor tillot jeg meg å legge den inn på nytt.
Jeg liker å ha orden i (rotet) sakene.

Nå gleder jeg meg stort til å ta fatt på denne boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Stephen Kings Drømmejegerne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Lykke! ;-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Høres ut som et lite paradis, eia var jeg der!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg kjøpte ikke, jeg fikk. Jeg fant en bruktbutikk i Sverige som skulle legge ned, og da jeg var der ga de bort alle varer. Jeg lette nøye i alle hyller og kasser og til slutt ble det 40 bøker. Hadde jeg hatt bedre tid kunne jeg sikkert klart å finne flere...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har kjøpt meg en digispiller og "Siste natt i Twisted River" på digikort + et 30-dagerskort til banen, så nå skal jeg bli miljøvennlig og kose meg med å reise kollektivt;)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg var innom en bruktbutikk sammen med mamma i dag fordi hun skulle ha en bolle der. Og rett ved kassa stod det en stor bokhylle, og der stod det ei bok som bare ropte på meg. "Mystiske minner fra fortiden" heter den, og jeg kan ikke vente med å begynne å lese herligheten

Godt sagt! (1) Varsle Svar

José Saramago: Elefantens reise og Lars Kepler: Paganinikontrakten (etter å ikke ha klart å legge fra meg Hypnotisøren)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg har lest omtrent 30% nå, og den er fantastisk. Og så aner jeg virkelig ikke hva som kommer til å skje videre. Veldig fornøyd så langt, selv om det har vært litt grining, jeg må innrømme det...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Min siste bok har jeg kjøpt her i Spania og har tittelen " Promèteme que seràs libre" av Jorge Molist. Snakk om å være optimist !!!!! :-)))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gled deg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Rush Home Road av L. Lansen. Prøvde en smakebit på kindle, og måtte bare ha den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mitt siste bokkjøp var på Nordlis antikvariat, Valerij Tarsis, "Den blå flue", og "Sal 7". Tarsis er en av de forfatterne som nok havnet litt i skyggen av Solsjenitsyn, i hvert fall i utenfor Sovjet. Han var en av de forfatterne som kom i kjølvannet av Krustshovs oppmykning av sensuren, noe som på sikt ville gi motsatt effekt etter at det kom en strøm av systemkritiske bøker. Han regnes av mange som en viktig inflytelseskilde til bøker som er kritiske til institusjonsvesenet, da særlig psykiatrien, som Sal 7 har lagt handlingen til. Forfattere som Ken Kesey var særlig inspirert av Tarsis, som mener institusjonene på oppdrag fra samfunnet fratar individene sin egenart ved å dele inn i "normale" vs "unormale" individer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har den siste månaden unna meg fleire bøker enn det som burde vere mogleg når ein er fattig student.

Plague (Michael Grant), Kampen om Jerntronen (George R. R. Martin), Meditations on Middle-Earth (Karen Haber) og Krigens brorskap (Stephen E. Ambrose).

I tillegg kjem ni andre Band of Brothers-relaterte bøker, men titlane er så lange at det er berre stress å liste dei opp. Gler meg til å kome heim på haustferie og finne alle bøkene uopna på senga!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fant The Tiger Warrior av David Gibbins da jeg var innom butikken i dag.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Common(er) har jo en mer dobbelt betydning i dette tilfellet da, siden leseren tross alt er dronningen, som ikke er en "commoner", ergo en uncommon, og sikkert også en litt uvanlig leser, ja.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den er på min ønskeliste til jul! hører mange skryter av den boken :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den norske bokklubben ga ut en serie med noveller fra ulike land på 60 og 70-tallet. Fire av disse bøkene fant jeg på to ulike bruktbutikker forleden. "Perler i prosa" er norske noveller, men de andre tre heter "Frankrike forteller", "Danmark forteller" og "England forteller". Gleder meg til å lese disse!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg spanderte på meg tre bøker i dag.

Helga Flatland - Bli hvis du kan, reis hvis du må

Harlan Coben - Hold Tett

Harlan Coben - Ikke Et Ord

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg unnet meg Gjenferd av Jo Nesbø i dag.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Synes definitivt at tittelen på Bennetts bok blir "lost in translation", ja.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

JA, ikke sant? ;-))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tenker jo stadig at jeg ikke skal kjøpe flere bøker, - jeg har jo så mange på vent, og bibliotekene er fulle. Men det er ikke så lett, og i går så fikk jeg så lyst på en krim som høstlig lesestoff, og da ble det min gamle krimfavorittforfatter Robert Goddards "Usett", - så får vi se når jeg kommer så langt at jeg får lest den;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, da har du mye å glede deg til!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, tok basisemnet våren -10 og nå fordypningsemne (har både ALIT-fordypning og NORD-fordypning i graden min). Oppdaget at jeg har glemt (ubevisst fortrengt?) alt siden første gang, hehe, så tar litt tid å få det inn i skallen igjen. Har som deg ikke hatt tysk, og synes også det er vanskelig med kasusene. Jaja, det går vel på et vis... ;) Takk skal du ha!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tar du nordisk? Jeg slet meg gjennom den norrøne deene av det...Siden jeg ikke hadde hatt tysk syntes jeg det var vanskelig med alle kasusene...Den norrøne litteraturen er spennende og vi kan lære mye om samfunnet fra den tiden når vi leser litteraturen derfra! Masse lykke til!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Var på Oslo-bokfestival i helga og kom hjem med disse: - "Water for elephants" av Sara Gruen - "A game of thrones" og "A clash of kings" av George R. R. Martin - "Brent" og "Våknet" av P.C. og Kristen Cast. :D :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg har hørt mange snakke, og skrive, mye pent om Margaret Skjelbreds roman, så det blir nok mitt neste lytteprosjekt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Åja! Tar den fram på sengekanten en halvtime hver kveld, og mesker meg i tekstene under andaktsfull høytidelighet. :)

Neida.. Kan ikke akkurat skryte på meg det. Men det er jo en grunn til at jeg studerer språk/norrønt, jeg synes det er interessant. Men det er jammen mye som skal læres og pugges også, det er ikke noe fag som kommer av seg selv. Jeg liker jo gamle sagatekster, skaldekvad, eddadikt osv., men det er jo ikke akkurat lystlesing når man skal normalisere og analysere og oversette fra norrønt til moderne norsk istedet for å lese dem på bokmål/nynorsk for hyggens og interessens skyld som jeg tidligere er vant med.

...Tror jeg og boka blir litt bedre venner etter hvert. I alle fall håper jeg det ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du og du...Den kjenner jeg og til! Leser du den med glede?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Åh, de er gode böker begge to! Den siste vil du nok bære med deg lenge...

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Huff det har blitt vel mange nye bøker/lydbøker i det siste. I dag fikk jeg 2 lydbøker fra Tanum Bokklubb for heldigvis bare 168kr!

"Simon og eiketrærne" av Marianne Fredriksson og

"Gulldronning, perledronning" av Margaret Skjelbred.

Den siste har jeg hatt på ønskelista lenge, og nå gleder jeg meg bare til å få begynt på den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Var på helgetur til Oslo for å sjå operaen Tryllefløyten. I Oslo Opera var det også Bokfestival. Eg fekk diverre ikkje med meg noko av programmet der, men fekk fylt ein bokbag for 499 kr. Eg klarte å presse nedi 15 bøker.
Utanom seks barnebøker var fangsten:
Til musikken av Ketil Bjørnstad
Den rettferdige av Helene Uri
Sjakk matt av Jostein Gaarder
Kafka på stranden av Haruki Murakami
Humlehonning og Hakkepølsa av Torgny Lindgren
De krenkede av Åsne Seierstad
Skråninga av Carl Frode Tiller
Insekter og småkryp i vann og vassdrag

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bestilte en hel bunke fra amazon rett før helgen:

Stephen Kings Salem Lot Justin Cronins the Passage Cindy Vines Not Telling Alice Walkers The Color Purple Nevil Shutes On the Beach

Ser fram til en skikkelig dyster lesehøst, akkurat slik jeg liker den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De aller siste bokene jeg kjøpte, var Henrik H.Langelands roman "Verdensmestrene" pluss en bok jeg skal gi i julegave og derfor ikke kan nevnes her. Begge på tilbud!!

Har ervervet meg noen lydbøker de siste ukene, og det er stort sett klassikere. Viktor Hugos "De elendige" har jeg lest 2 ganger, men likevel ikke ferdig med. Så neste gang skal jeg lytte til den, og det blir neppe lenge til.

Kjøpte også "De tre musketerer" av Alexandre Dumas
"Jerusalem" av Selma Lagerløf, "Norsk nokunst-Klassikere" av Bjørnstjerne Bjørnson, "Midtens rike" av Torn Færøvik og "Noen kjenner mitt navn" av Lawrence Hill.

Med andre ord mange bøker det tar tid å lytte seg gjennom. Noe som passer meg utmerket skal jeg bli ferdig med alle gavene før jul. Det blir visst aldri for mange sokker i familien, og jeg har alltid et arbeid jeg kan gå til om ikke der er andre prosjekter på gang <3<3<3 Kjærlighver maske.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Four Stories, THE Girl on the Fridge Stories, The Nimrod Flipout og Missing Kissinger av Etgar Keret.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for det Jan. :)

Alltid en god følelse å vite at man har en ny bok på vei i posten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Gratulerer med en av bokelskeres lengste tråder. Min siste erobring er Kjærstads seneste utgivelse Normans område. Bokklubben sier den er på vei ned i postkassa mi.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mener å ha sett han i noe slags blues eller jazzband og, som vokalist. Mulig jeg tar feil, men i tilfellet så er det nesten urettferdig at en mann kan få så mye talent :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Spør støvet " av John Fante. Og; Huset av støv og drømmer av Brenda Reid. Tilfeldig dette med støv da.....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lydboken "Saras nøkkel" av Tatiana de Rosnay.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe, tolket det ikke som ironi, men skjønner at det er greit å redigere litt ja. Og fingerklåen kjenner jeg igjen.. Nå har jeg riktignok en stor kvote uleste bøker her hjemme hele tiden uansett, men det er noe med å gå å vente (u)tålmodig og glede seg til å få noe nytt i hus likevel... ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Han er en svært(!) habil pianist, som vi kan se i ganske mange film og tv-rollene hans.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"The Fry Chronicles" av Stephen Fry.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Barn i risiko, Øyvind Kvello

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Helt tilfeldig, fordi den var nedsatt, kjøpte jeg lydboka "Mørketall" av Arne Dahl. Et møte med en hittil ukjent forfatter ble en positiv overraskelse for meg. Så i dag bestilte jeg fra Bokklubben 5 av bøkene til Arne Dahl i pocketutgave (til bare kr. 59.- pr. stk).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Aha, da har jeg vel bare ikke sett dem selv tidligere. Takk for oppklaringen. Og kos deg med bøkene når de kommer :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Okei, liker den siden veldig godt iallefall! :) ser at en kan få bøker opptil 100 kr billigere enn i Norge :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jepp, det er ikke toll på bøker, så man kan trygt handle for over 200 kr. Hurra!

Hvilke varer er helt avgiftsfrie (fri for både toll og avgifter)? [...]
Bøker - uansett verdi - som importeres av privatpersoner til eget bruk.
Kilde: Toll.no

Jeg tror de kun selger nye bøker, alle jeg har handlet der inne siden jeg ble kunde har vært nye og ikke brukteksemplarer i alle fall.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tone: ser at frakt er gratis på book depository, men er toll kostnadsfritt også? Er det nye bøker som selges på den nett-siden? :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er mine gamle dager. - Tore Renberg. Endelig ny bok om Jarle Klepp. Denne har jeg venta på lenge, gleder meg til å lese mere, har selvfølgelig begynt å lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Norrøne tekster i utval av Odd Einar Haugen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det vet jeg dessverre ikke, - jeg kjøpte den på engelsk:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

The shipping news er altså i salg? På norsk?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Heldggris :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kjære Cathrine - hva i all verden er "manga-tegning"??

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har bestilt Oliver Twist hos Karin. Med håp om å komme inn i Dickens-debatten igjen. Har lenge prøvd å få tak i den, uten hell. Stor takk til Karin, som tilbyr så mange gode bøker!

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Takk skal du ha, Cathrine!
Sting for sting strykes av ønskelisten min. Høres ikke ut som noe for meg heller. Holder en knapp på Søm ABC.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Søm ABC, oppslagsbok om å sy.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Et stort sømoppslagsverk, trur det er omsett frå engelsk. Mest 70talsretro mønstre, men boka er ny, i gammal stil. Kosta 430,- på hobbyklubben, men eg returnerte denne. Trur ikkje eg får bruk for den så mykje, sidan eg ikkje syr såå mykje. Bestilte istaden "Søm ABC", og den var bra. Hendig format med spiralbinding, og hadde både handsaum og maskinsaum. Overkommelig for meg, og billegare, ca 200,-.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg kjøpte noen bøker på bakgårdssalget til Oktober, pax osv, i dag. Kjøpte 10 for 535 kr, så ikke så verst. Kjøpte 4 innbundet og resten pocket. Nevner ikke alle her, da jeg vurderer å gi noen i gave.

Mark Haddon - Noe til besvær

Marieke Van Der Pol - Brudereisen

Joyce Carol Oates - Niagara

Jon Michelet - Thygesen-fortellinger

Richard Yates - Påskeparaden

Haruki Murakami - Hva jeg snakker om når jeg snakker om løping

Are Kalvø - Greatest Hits vol 1

Are Kalvø - Greatest Hits vol 2

Are Kalvø - Greatest Hits vol 3

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg kjøper så og si aldri bøker lenger. Både fordi jeg ikke har plass til fler i hyllene, og for å spare penger. Isteden besøker jeg biblioteket 1-2 ganger i uka. Det er et herlig sted!

Bare hvis det er en bok jeg ønsker å eie av helt spesielle grunner, kjøper jeg den. Eller hvis det er en bok de ikke har i Norge, så hender det jeg bestiller fra Amazon.

Forresten, fagbøker hender det jeg kjøper istedenfor å låne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Han er i tilfellet en mann med mange talenter, er ganske sikker på at han holder med på musikk og..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Våpen handleren skrevet av Hugh Laurie. Han som spiller dr. House. Spent på om han skriver like bra som han spiller.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjøpte "Tysteren"av Jan-Erik Fjell på Ica her forleden. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det ble noen bøker her om dagen.

Sue Monk Kidd - Bienes Hemmelige Liv, har sett filmen, men likte denne såpass godt, at jeg har lyst til å lese boka også.

Torkil Damhaug - Døden Ved Vann

Irvine Welsh - Trainspotting

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er nesten litt flau som innrømmer det her, men siste bokkjøpet mitt var 10 bøker fra Harlequinsystemet. IKKE de klisseklassbøkene, men tre krimbøker og 7 innen urban fantasy (vampyrer). Det er så deilig med litt enkel lesning innimellom.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Veldig enig. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjøpte meg André Bjerkes diktsamling. Elsker diktene hans!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sting for sting - vil du si noe mer om den, høres spennende for meg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I dag morges leste jeg Jenny Jacobsens gode omtale av Annie Proulx "The Shipping News", - så da jeg var i byen i dag, gikk bena mine til Norli og kjøpte den;) Men når jeg får lest den, se det er et annet spørsmål, - men det er jo fint å ha noe å glede seg til!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og jeg håper at forventningene ikke er for høye:) Har aldri vært heftig og begeistret for Paris (og har heller ikke vært der), men det er helt sikkert en spennende by. Det skal bli interessant å lese en fantasybok som tar for seg Paris.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg så den har fått mange gode tilbakemeldinger jeg også. Og jeg er litt frankofil, så jeg synes det var artig at handlingen utspiller seg i Paris. Forandring fryder. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Die for me kjøpte jeg i begynnelsen av sommeren. Håper på å lese den snart. Den har visst fått mye skryt av young adult/urban fantasy leserne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tenkte det var greit om noen ble nysgjerrig på boktitlene og ville lese mer om dem (jeg har altså veldig lite å gjøre i kveld tydeligvis, hihi.)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er så imponert over at du legger inn alle linkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk, det synes jeg også. Flotte bøker var det også. Det knitra i bladene, så de var definitivt ikke leste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Posesalg på Tønsberg- og Nøtterøy bibliotek, den eneste jeg fant var Karin Bangs Løveporten. Den fikk jeg gratis! Gleder meg til å lese henne, enda en gang :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kjøper en forsvinnende liten del av det jeg leser, men da vi for noen uker siden skulle på sykkelferie i Mosel-dalen måtte jeg kjøpe med meg en pocket som det ikke var så farlig om ble litt herpet.

Valget falt på "Oppløsning" av C.J Sansom. Jeg ga den terningkast 5, så det var et lykkelig valg. Sykkelturen var også svært vellykket, og sykling langs Mosel kan anbefales som ferieidè.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Gratulerer gretemor! Intet mindre enn fantastisk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kjøpte disse bøkene i kveld nå på The Book Depository:

Frakten er alltid gratis, og bruker man koden BTS2011 får man 5% avslag akkurat nå, hvis det er flere som har fingerkløe etter å trykke hjem noen bøker.. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Bare hyggelig. Jeg gjorde akkurat det samme etter å ha lest om det lenger nede på siden. Fint å kunne hjelpe hverandre å finne gode tilbud.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takket være deg og ditt innlegg ble Til musikken og Elven akkurat klikket hjem her også.
Jeg surfet rundt på ulike nett-bokbutikker for litt over en uke siden på jakt etter trilogien, men slo det fra meg da jeg så at hver bok kostet godt over 300 kroner (de jeg fant innbundet). Vel, dette ble en helt annen pris, ja! Tusen takk for tipset! :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Var innom Bokklubben.no og der fant jeg "Til musikken" og "Elven" av Ketil Bjørnstad for kun 79kr. til sammen. Da var det umulig å ikke kjøpe. Så nå håper jeg bare den siste boken i trilogien også kommer på tilbud snart.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I kveld tenker jeg at jeg skal bestille noe nytt, så jeg skal stikke inn på BookDepository.com og kjøpe "The Complete Novels of Jane Austen" og "Remembrance of Things Past" av Marcel Proust. Gleder meg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

23 Salen - Ingvar Ambjørnsen. Da de bakerste sidene av min gamle var borte. En av de beste Amjørnsen har skrevet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

The Hunger Games (anbefalt av bokelskere) og Dead reckoning av Charlaine Harris, den siste i en serie (Sookie Stackhouse series). Er mest spent på den første, vet mer eller mindre hva Charlaine vil komme med. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har bestilt ei begynnarbok om manga-tegning frå England...fly fort!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg er i den 7. himmel.
I går fikk jeg kjøpt Dostojevskijs "Forbrytelse og straff I+II", Herman Melvilles "Moby Dick I+II", Oscar Wildes "Bildet av Dorian Gray" og "Norske Perler i Prosa I+II+III".

Alle bøkene er innbundne, illustrerte og uleste og jeg betalte kr 40,- tilsammen. Jeg kom over de på finn.no og toppen på kransekaka var at damen bodde rett i nærheten, så jeg slapp unna med porto også.

Det må bli årets bok-kupp de luxe.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Au!! Har handlet bøker i dag igjen!! Nå har det blitt ofte, men det kommer sikkert av at jeg kom meg gjennom vårens mammutsalg med bare en bok i hånda... I dag ble det en serie med historisk fiction og et par norske bøker:

Gert Nygårdshaug - Mengele Zoo (takket være bokelskere at jeg tok denne) Jo Nesbø - Flaggermusmannen

Conn Iggulden (hadde egentlig tenkt å kjøpe trilogien om Djengis Khan, men de hadde ikke alle tre inne) - The Gates of Rome - The Gods of War - The Field of Swords - The Death of Kings

I tillegg har jeg bestilt fortsettelsen på Boudica - Dreaming the Eagle av Manda Scott, som jeg kjøpte splitter ny på en togstasjon i England for flere år siden. Har aldri glemt denne boka og har visst at det finnes fortsettelse, og endelig fått ut fingeren. Snart kommer også Dreaming the Bull, Dreaming the Hound og Dreaming the Serpent Spear;-D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Sting for sting", ei bok om sying både for hand og maskin.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tok en kikk i en tilbudskasse hos Tanum og fant noen fine bøker. Jo fortere jeg går, jo mindre er jeg av Skomsvold. Voksenting av Børja. Noe som hjelper av Høvring. (Ja, jeg liker norske kvinnelige samtidsforfattere!)

Da jeg kom hjem bestilte jeg to stykker fra bookdepository: Joseph Andrews av Fielding.(pensum!) A plea for eros av Hustvedt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

London Under av Peter Ackroyd

Godt sagt! (0) Varsle Svar
 • Dagenes skum av Boris Vian
 • Mesteren og Margarita av Michail Bulgakov
 • 1984 av George Orwell
 • The Book of Lost Things av John Connolly
 • Never let me go av Kazuo Ishiguro
Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Andre rom, andre undere" av Daniyal Mueenuddin ble bestilt etter Rose-Maries omtale av denne novellesamlingen fra Pakistan. Fikk også med meg "Landsbyens blod" for kun 25kr. Og de to siste bøkene,av 4, i biografien om kong Haakon og dronning Maud Tor Bomann-Larsen. Med andre ord mange nye sider og historier å kose meg med framover.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Pansarhjärta av Jo Nesbø. Kjøpt på ferie i Sverige, og mitt første forsøk på svensk tekst. Går overraskande bra, men merker jo at eg les seinare.

Dei hadde tilbod på pocket til 69 svkr, og dette var den tjukkaste bok i tilbodet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I dag kjøpte jeg meg et "nytt" eksemplar av Betty Smith's Det vokser et tre i Brooklyn. Min gamle var rett og slett lest i filler, men var så heldig å finne samme utgaven (1946) på Fretex.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hundene mine og jeg av Abigail Thomas. Den har jeg akkurat begynt å lese og gleder meg til fortsettelsen. Om forfatterens liv da hun "mister " sin ektefelle i glemselens tåke ( hjerneskadd etter en ulykke) og hvordan hennes liv arter seg videre , med hennes kjære hunder som trøst.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Har bestilt meg boka Konspiranoia frå Humanist Forlag. Handlar om ulike konspirasjons-verdsbilete som fins i samfunnet, i Norge/utland/USA, før og no(sjølv om eg har bokstopp for tida...)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg var innom bokbyen Tvedestrand forrige uke og da fikk jeg tak i Det usynlige fjellet av Carolina De Robertis til 150,-! Jeg gleder meg til å ta fatt på den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg fant et veldedig formål som selger bøker for å få inntekt. Mange bra bøker, og noen riktig gamle også. Jeg endte opp med å kjøpe Fattige folk av Dostojevskij, Komedier av Holberg, I morgen og for alltid av Gwen Bristow, jeg elsket hennes plantasjetrilogi og en nydelig utgave av Den fremsynte av jonas Lie. Sistnevnte bok er fra 1903, og er kremhvit i bunnen og har et nydelig jugendmønster i gull på forsiden. Jeg betalte 100 kroner for alle fire, og det var nok vel verdt det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg kjøpte 3 stk. her om dagen.

Mary Ann Shaffer - Guernsey, forening for litteratur og potetskrellpai

Jennifer Cody Epstein - Maleren fra Shanghai

Hilary Mantel - Ulvetid

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har feriert i Sverige i år og var på vei til Færø da Sommar i P1 gikk på bilradioen. Med Dilsa Dermibag- Sten- Hennes historie var så interessant og sterk at boken hennes ble innkjøpt. Fosterland. Hun skriver bra og det er så langt en flott bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fikk nettopp London the Biography i posten fra England og ga ikke mer enn kr 43 for boka inkl porto! Leste om den og boka London Under i et Vi Menn blad, har den også underveis.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig med deg. Pleier ikke å se så mange filmer, heller lese bøker, men denne filmen har jeg sett 2 ganger. Og kommer sikkert til å se igjen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Filmen med Tom Hanks i hovedrollen er verdt å få med seg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er på ferie i England nå, og da jeg så The Green Mile av Stephen King til et par pund, kunne jeg ikke dy meg! Det er forresten en utrolig sterk bok, jeg fikk tårer i øynene flere ganger.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Hadde fått med meg for lite lesestoff denne våte ferien så dermed var det bare å finne en bokhandel og få seg noe nytt. Fant "Reisen hjem" av Lori Lansens og siden jeg alt hadde planer om å lese denne ble den med meg hjem den dagen. Det er en fin bok som jeg absolutt kan anbefale.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, innfallsmetoden funker bra den. Har også funnet mange bøker i hyllene, som jeg har lurt på hvorfor ble kjøpt, men etter at jeg ble med her har jeg funnet ut at en del av disse bøkene er perler og andre igjen styrer jeg unna og gir bort.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kjøpte nokon Mummitrollbøker, ei bok med Stavangerske uttrykk, og ei bok i Maximum Ride-serien. På nettet sist, så kjøpte eg ei bok som heiter Animist, som eg venter utålmodig på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kjøpte hele Shopoholiker-serien av Sophie Kinsella for noen dager siden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du kan da skjønne du må lese dem også;) De er fine!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser også etter innfallsmetoden, hva jeg føler for der og da :-)
Skjønt nå har jeg for første gang meldt meg på diskusjonstråden om Charles Dickens forfatterskap, og leser i tråd med den.

Noe av det jeg elsker med dette nettstedet, er at det hjelper meg med å få øynene opp for hva jeg faktisk har! Vi har masse bøker her i huset, bl.a. bøker jeg aldri har reflektert over - før bokelskere gjorde meg oppmerksom på dem.
Så deilig å vite at jeg aldri slipper opp for lesestoff!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, ikke sant. Har en tendens til å kjøpe nye bøker og lese disse, og la de gamle bli stående i hyllene. Disse er det alltid mulig å fa frem. Velger ofte å lese bøker etter innfallsmetoden og ikke etter liste.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Lykke til!
Jeg har også så mange bøker jeg ønsker å lese. Det er en gave!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeghar også disse bøkene i hyllene, og der har de stått ulest siden -70-tallet. Har store planer om å få lest dem snart,og det har jeg hatt lenge, men håper det ikke blir så lenge til jeg gjennomfører det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

North and South av Elizabeth Gaskill The Templar Salvation av Raymond Khoury

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter akkurat å ha fullført Irène Nemirovskys "Hett blod" bare måtte jeg ha "Storm i juni", - så nå har jeg vært avgårde og kjøpt den, som pocket;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skinndød av Thomas Enger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg kjøpte Havfruen av Camilla Läckberg på veg til ferie

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ta vare på mor av Shin Kyuns-sook
Bruno politimester av Martin Walker
Hoggerne av Roy Jacobsen

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei dessverre, jeg har ikke de eksemplarene du har. Av Moberg har jeg kun Siste brev hjem i to bind og Nybyggere i to bind. Uleste. Rødt skinn, gullskrift.

Jeg støtter deg hundre prosent i å kjøpe bøker kun fordi de er vakre! Det er IKKE tåpelig.
Min pappa hadde en omfangsrik og verdifull boksamling som ulykkeligvis ble solgt. Jeg har bare noen ganske få titler igjen, blant annet på fransk, et språk jeg ikke behersker. Noen av dem illustrert og gripende vakre. Vil aldri kvitte meg med dem (heller ikke de som ikke er illustrert). Når lesebrettene og e-bøkene har inntatt verden, vil vakre papirbøker være klenodium.
Du har sikret deg en kulturskatt <3

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har du den samme utgaven som meg? De jeg fant var rålekre, og jeg kunne ikke gå fra dem. Foreldrene mine har den utgaven bokklubben kom med, og jeg vet jeg hadde fått dem om jeg hadde spurt, men disse bøkene var jo så mye finere... Sikkert tåpelig, for innholdet er det samme, men jeg er glad i fine ting:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Noe så flott!
Jeg har ikke lest Innvandrere og utvandrere, men jeg har bøker i hyllene, uleste, og som jeg aldri vil finne på å kvitte meg med, ene og alene fordi de er så vakre :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Et raskt sveip innom to brukthandlere ga meg:
- Pickwick-klubbens etterlatte papirer av Charles Dickens, to uleste bind, til høstens lesefest her på bokelskere!
- Dyr jeg har kjent av Cora Sandel, anbefalt av Ellen. En liten bok jeg virkelig gleder meg til å lese; Sandel skriver godt.
- En by som Alice av Nevil Shute. Jeg levde i den villfarelsen av at boken sto på hytta, men dengang ei. Omdiskutert her på bokelskere - og det pirrer alltid min nysgjerrighet...
- Min kusine Rachel av Daphne du Maurier, også omdiskutert. Fattet interesse for den etter å ha gjenoppdaget Rebecca, av samme forfatter.

I tillegg har jeg bestilt
- Mot til å skrive av Berit Hoff.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Darling River - Sara Stridsberg Spis elsk lev - Elizabeth Gilbert Om forlatelse -Ian McEwan

På norsk og svensk på en bruktbokhandel i Bali, Indonesia.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De bøkene jeg kjøpte sist (og som jeg gleder meg til å lese) er: "Sofies Valg" av William Styron "En sang om lengsel" av Andrea Levy "Krystallslottet" av Jeannette Walls "Reisen Hjem" av Lori Lansens

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her om dagen var jeg i en bruktbutikk og fant hele serien om innvandrerne og utvandrerne av Vilhelm Moberg til 75 kroner. Det er fine utgaver i champagnefarget fuskeskinn med gulldetaljer fra 1970-tallet. Jeg har ikke lest bøkene, men har fått dem anbefalt, så jeg bare håper at innholdet er like fint som utsiden.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det var jammen ikke verst! Litt av noen varp du har gjort! ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg var på nattåpent i Bergen sentrum i går og på Norli var det tilbud på bøker. Siden jeg er så lettpåvirkelig har jeg altså gått til innkjøp av bøker andre bokelskere har anbefalt + noen klassikere som jeg er usikker på om jeg kommer til å lese, hihi. Det ble Brødrene Karamasov 3. (Ja, hva visste vel jeg om at det var en treer, har selvfølgelig ikke de andre:() og Idioten, begge av Fjodor Dostojevskij, Pinnsvinets eleganse av Muriel Barbery, Stalins kyr av Sofi Oksanen og Umberto Ecos Rosens navn.

I tillegg har jeg økt samlingen min av Gert Nygårdshaug bøker med Afrodites basseng og Rødsonen; kom i dag fra Bokklubben:) Må snart lage en liste ;)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har gått nærmest bananas mht. å bestille bøker fra Bokklubben i det siste, og nå går jeg og venter på "Leo Afrikaneren" av for meg relativt ukjente Amin Maalouf, "Konsulene" av fantastiske Ivo Andric, "Lenker" av eksotiske Nuruddin Farah, "Legionærene" av legendariske Per Olov Enquist, "Stemmer i natten" av den kinesiske eksilforfatteren Xinran og "Glassbyen" av min favorittforfatter Paul Auster. Og i mens koser jeg meg med nyankomne "Ta vare på mamma" av koreanske Kyung-sook Shin, og gleder meg til å kaste meg over novellesamlingen "Andre rom, andre undere" av pakistanske Daniyal Mueenuddin. Lykken er å ha en god bok mellom hendene! ;-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Flott! Jeg gleder meg! :-)

Jeg var og hørte ham lese fra den neste boken sin på Litteraturhuset forleden; den kommer til høsten, og der har vi nok også noe å glede oss til!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Var på boksalg på det lokale biblioteket i går, så for den nette sum av kr 40 ble det følgende bøker;

Cosmos - Carl Sagan Friday - Robert Heinlein Distraction - Bruce Sterling The Murder of Roger Ackroyd - Agatha Christie Poirot's last case - Agatha Christie Sindbads verden - Walid al-Kubaisi

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leser den boka nå, er ca halvveis, har sittet og smilt og ledd flere ganger.
Gled deg til boka Ellen, håper du vil kose deg med den slik jeg gjør det nå.
Min andre bok av Levi, og jeg skal og vil leser flere :)så bra skriver han.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har lest flere av Levi Henriksens bøker med stor glede, og da sønn med kjæreste for øyeblikket er på biltur i USA, kom jeg plutselig på at jeg jo hadde merket meg "Mannen fra Montana" som en book jeg gjerne ville lese! Så jeg løp og kjøpte - som pocket heldigvis - og gleder meg til å lese den på hytta:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I dag kjøpte jeg Skyld av Karin Alvtegen

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For noen dager siden var jeg i Danmark på ferie, og da kjøpte jeg Jane Austens "Emma" og Shakespeares "Much Ado About Nothing" og "Macbeth".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det blir ofte sånn når man har sett filmer på forhånd. Men selv om jeg hadde sett filmen før jeg leste boka, syns jeg likevel den var morsom og en atmosfære som jeg likte godt:) Vurderer å se filmen snart jeg også. Lenge siden jeg så den sist.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Bra du likte boka. Jeg syns den var morsom og hadde noen herlige scener. En favoritt for meg. Jeg så Casper the friendly ghost mange ganger jeg også gjennom barndommen. En film jeg aldri gikk lei av:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Filmen er ikke akkurat skummel, men den hodeløse rytteren er en kul fyr, og liker humoren i filmen veldig godt. Håper du liker boka like mye som filmen:) Jeg er også fan av Christina Ricci. Hun er rå. Husker jeg først så henne i filmen Casper the friendly ghost ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den siste boken jeg kjøpte var "Spis, elsk, lev" av Elizabeth Gilbert. Venter den i posten i løpet av et par dager :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg laster ned fra itunes "Blonde" av Joyce Carol Oates i skrivende stund!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Inspirert av en pågående diskusjon om jødenes lidelser, måtte jeg bare ha boka "Jødehat - antisemittismens historie fra antikken til i dag" av Trond Berg Eriksen m.fl. da jeg kom over den i går.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Excaliburs hemmelighet av Andy McDermott

Godt sagt! (0) Varsle Svar

de hadde 80% på masse engelske bøker hos tanum så da ble det Naming the Bones av Louise Welsh, Blood Kin av Ceridwen Dovey, Requiem for an Angel av Andrew Taylor, The Solitude of Prime Numbers av Paolo Giordano, The Book of Human Skin av Michelle Lovric, The Book of the Alchemist av Adam Williams og Killer of Men av Christian Cameron (som ikke var på salg, men som jeg ikke kunna la være igjen i butikken). Så da har jeg så det holder for en stund tror jeg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kom fra Capris i dag:

Daphne du Maurier - Jamaica Inn og Belinda Bauer - Darkside

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den siste boka jeg kjøpte tror jeg var Barnevakten av Kathryn Stockett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg var på loppemarked og kjøpte Vindens skygge av Carlos Ruiz Zafón, div. faktabøker om 2. verdenskrig og ei barnebok. Og så gløymde eg å avbestilla lydboka Anger av Arnaldur Indridason, så ein kan vel sei eg har kjøpt den og.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

A dance with dragons er snart på vei i posten, sammen med Lonely PLanet Nicaragua! (o glede!)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

1984 av George Orwell
Våre gamle leker
Oryx og Crake av Margaret Atwood

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fra Fretex:
- Psykoanalysen av Sigmund Freud
- Under Nullpunktet av Bret Easton Ellis

Fra et antikvariat i Uddevalla:
- Mysteries of the Mind av Richard Restak
- Here Am I- Where Are You?; the behavior of the graylag goose av Konrad Lorenz

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist gang jeg var i Trondheim, ble det kjøpt:

 • The Mummy av Anne Rice
 • Neverwhere av Neil Gaiman
 • 3096 dager av Natascha Kampusch
 • I am not a serial killer av Dan Wells
 • Brida av Paulo Coelho
Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

He he, den er i hvert fall verdt tolv femti, jeg betalte dobbelt så mye;-D Water for Elephants ligger et stykke bak i ventehylla mi, så det kan hende det blir en stund til jeg kommer så langt.. Snart har jeg ikke all verdens fritid ei stund igjen heller, så om du får lest den først, kan du gjerne fortelle om du likte/ ikke likte (hva da?) den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

1001 bøker du må lese før du dør. Har tenkt en stund på å kjøpe den og ble glad da jeg fant den på salg i går til 50 kroner : )

Godt sagt! (0) Varsle Svar

kjøpte tre bøker i dag :) "The Lion of Cairo" av Scott Oden (har lest "Memnon" av han før og likte den veldig godt), "Sacred Treason" av James Forrester og "I am Nuimber Four" av Pittacus Lore. Noen som har lest noen av disse og vil dele hva de syntes med meg? De ble kjøpt på impuls og litt før jeg egentilg hadde fått sukk for meg ;) (som jo egentlig er måten jeg som oftes kjøper bøker på ;) )

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har faktisk kjøpt en hel del bøker i det siste... men for å nevne de aller siste (som ble kjøpt inn i går): - "Parfymen" av Patrick Süskind - "Før hanen galer" av Jens Bjørneboe - "Under en hårdere himmel" av Jens Bjørneboe - "Uten en tråd" av Jens Bjørneboe Jeg skulle egentlig bare ha Parfymen, men så hadde butikken salg på Jens Bjørneboes bøker...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har kjøpt fler av Carl Frode Tiller - Skråninga og Innsirkling 1 og 2. Er snart ferdig med Skråninga, tror jeg skal lese Den ulende møller av Passilinna - som jeg kjøpte forrige uke - før jeg går løs på Innsirkling. Jeg følger meg så rik, jeg har 12 bøker liggende ulest! :-)))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg tok med meg Edy Poppys Sammen.Brudd her en dag - og i morgen skal jeg bytte til meg 1Q84 av Murakami. Gleder meg til å komme igang med begge to!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Heh, det var altså bare én bok, men den samlet flere av Stevensons verker i ett. Ikke at venninnen min er noe mindre fin av den grunn. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

Hvis du ikke finner flere bøker kan du eventuelt sjekke ut følgende nettsider det digitale nasjonalbiblioteket, runebergprosjektet eller Project Gutenberg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det artige med Legenden om Sleepy Hollow er at jeg har ikke lest den ennå - ligger i ventehylla.. Likevel har jeg fått en noget dyslektisk (lysteknisk, sier han selv) kamerat til å lese den i ett jafs en kveld på senga..

Vann til elefantene har jeg nettopp kjøpt i pocket på engelsk til den nette sum av 99 kr, den gleder jeg meg til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjøper ikke så mange bøker som tidligere da jeg simpelthen ikke har plass... Noen må man imidlertid bare ha, som oppslagsbøker, klassikere samt bøker man må bruke god tid på. De siste jeg kjøpte var "Araberne" av Eugene Rogan, "Muhammed" av Halvor Tjønn og "Det er aldri for sent å gi opp" av Nils-Fredrik Nielsen. Meget godt kjøp!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kjoepte dickens hard times og jules vernes journey to the centre of the earth. FORDI jeg er i indonesia og gikk tom for boeker (det er naa jeg skulle hatt lesebrett) og dette var de to engelske boekene de hadde i bokhandelen. hjelp, jeg skal jo vaere her i over to uker til, jeg har allerde lest ferdig jules verne-boka!!! dette er mitt verste mareritt, ingen boeker!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gjenferd av Jo Nesbø.

Spennende Nesbø - krim :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har bestilt Östermalmsmorden av Lars Bill Lundholm. Har ikke lest noe annet av ham, så jeg er litt spent på om jeg liker det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Var på bruktbokhandel i går og skaffet meg

 • Quotations from chairman Mao Tse-Tung - Tse Tung Mao
 • Anarkistisk lesebok - Mads Strand & Hans Petter Aastorp
 • Candide - Voltaire
 • Den protestantiske etikk og kapitalismens ånd - Max Weber
 • Mistanken - Friedrich Dürrenmatt
 • Forvirringens dal - Friedrich Dürrenmatt
 • Salamanderkrigen - Karel Capek

Blir ikke siste turen for berikelse av lesestoff denne sommeren.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Rebecca" av Daphne Du Maurier "En hjelpende hånd" av Trude Teige "Siste natt i Twisted river" av John Irwing

Disse tre bøkene fikk/valgte jeg da jeg meldte meg inn i en bokklubb:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å, heldige du. Shiver har jeg så fryktelig lyst til å lese, men ikke hatt mulighet til å skaffe ennå. Gleder meg til å få vite hva du syns om den og resten av serien!:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg trykket tidligere i dag hjem Shiver, Linger og Forever av Maggie Stiefvater fra The Book Depository.
Tilbakemeldingene på de to første bøkene har gjort meg nysgjerrig, så jeg tok sjansen og bestilte begge to + forhåndsbestilte den tredje og siste som utgis nå om noen få dager.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fikk en superpakke fra Tanum historiebokklubb for noen dager siden, med fem flotte bøker: Menneskets historie, Attila, Den siste mogul, Sjøkrig gjennom 3000 år og Mussolini! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kjøpte meg 3 bøker i dag.

Ken Follett - Kjempenes Fall

Donna Tartt - Den hemmelige historien

Cormac McCarty - Grensetrilogien, Alle de vakre hestene, Over Grensen, Byene på høysletten

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ark hadde(har?) salg på pocketbøker, så jeg kjøpte "The Hobbit" av J.R.R. Tolkien, og "Pixley Mapogo" (selv om det ikke inngikk i salget, men kunne ikke dy meg da jeg så den!) av Tore Renberg. Har allerede lest ferdig Pixley Mapogo, og er rundt halvveis i The Hobbit.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For noen dager siden kjøpte jeg to bøker.

Lars Kepler - Hypnotisøren

Camilla Läckberg - Fyrvokteren

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kjøpte Katten av Colette, av bokelsker Linn Charlotte Pettersen. God service, bra priser og rask levering, en veldig god nettbutikk:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Liker Sleepy Hollow så godt for den er så atmosfærisk, er vittig og jeg liker den gammeldagse looken veldig godt. Også bare elsker jeg den historien om den hodeløse rytteren:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har allerede begynt å se fram til og forberede meg til høstens fag (må ha fått en kakk i hodet, hallo, det er jo sommerferie?!), og bestilte nettopp:

Ordenes herre - Finn Eivind Jor
Norsk talemål - Erik Papazian
Språkmøte - Brit Mæhlum
Språklig samhandling - Jan Svennevig
The Routledge Companion to Critical Theory - Paul Wake

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

ALLEN, JAMES P.:MIDDLE EGYPTIAN: An Introduction to the Language and Culture of Hieroglyphs
BOUVIER, NICOLAS:JAPANESE CHRONICLES
MIYAZAKI, HAYAO:ART OF PORCO ROSSO MIYAZAKI, HAYAO:NAUSICAA OF THE VALLEY OF THE WIND 1-7 (manga) SCRANTON, LAIRD:SACRED SYMBOLS OF THE DOGON TEMPLE, ROBERT:SPHINX MYSTERY

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Min nyeste bok er Mörkets mästare. Så den sist jeg var på Strömstad bibliotek, desverre var den ikke til utlånt, så jeg bestillte den på Capris isteden, kun kr 125. Dette er en fagbok om skrekkbøker og forfattere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjøpte lushons plater ,anubis,evercity av B.Anreas.Bull.Hansen

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjøpte Richard Bauschs "Wives and Lovers" på Shakespeare & Co i Paris sist uke, tok den med til København uka etterpå, hvor jeg leste den ut og derfor la den igjen i en hyllene på hostellet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jo, jeg sa jo han har talent og kan det han skal, men det jeg mener er at jeg har sett bedre skuespillere;) Og han er dessverre ikke på favorittlista mi.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg kjøpte Dødens uteblivelse av José Saramago fordi den rett og slett var på tilbud, og at det derfor også blir en nødvendighet for meg å kjøpe den. Hvem vet om det kommer et slikt tilbud igjen?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

21 jump street husker jeg godt. Husker jeg fulgte med serien selv om jeg ikke var stor fan av den, men morsomt å se på:)

Depp er jo en flink skuespiller som velger mange varierte roller, men på si at han er noe oppskrytt også både når det gjelder utseendet og talent:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Gled deg til Legenden om Sleepy Hollow! Den er temmelig vittig og jeg bare elsker boka og den filmen med Johnny Depp, selv om jeg er ingen Depp fan.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Byggmester Bob - samlede eventyr :-D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Der har du fått med deg mange gode bøker! Har selv lest en god del av dem, og storkost meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kjøpte den ikke, men jeg fikk en forsinka bursdagsgave av en venninne i går.

Robert Louis Stevenson - Seven Novels
Treasure Island
Prince Otto
Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde
Kidnapped
The Black Arrow
The Master of Ballantrae
David Balfour

Sånt blir en bokelsker veldig glad av. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne kjøpte jeg igår også! Spanske altså. For en genial oppfinnelse! Har nå lært meg ti forskjellige typer gensere, gensere jeg ikke en gang visste eksisterte! Og om jeg noen gang trenger å vite hva alle de små finessene på en harpe heter, så kan jeg fortelle det også. Hoho! Språk er gøy! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Igår: Visuell ordbok, spansk-norsk (genial oppfinnelse!) Shantaram - Roberts Vindens Skygge og Engelens Spill - Zafón

Idag: Latin for begynnere - Uri og Østmoe (elsker å finne ords opprinnelse, så gleder meg som en unge til å lese denne!)

Dette blir jammen en fin boksommer! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg var en tur på ark i dag. Så jeg kjøpte 5 bøker.

Glenn Cooper - De dødes bibliotek

Julia Gregson - Østenfor solen

Diane Setterfield - Den trettende fortelling

Leif GW Persson - Mellom sommerens lengsel og vinterens kulde

Leif GW Persson - En annen tid, et annet liv

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Siste bokinnkjøp: Jo Nesbø - hodejegerne. Ja, da setter jeg meg og leser den ferdig : - )

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Heldige du : - )

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gratulerer. Det var jo snilt av henne.

Jeg har veldig snill mamma også. Jeg fikk Jo Nesbø - Gjenferd av henne i pinsa. :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

HURRA :) Jeg har verdens beste venninne :)

Hun var på loppemarked i helgen og hadde kjøpt tre novellesamlinger av Torborg Nedreaas til meg.
Bak skapet står øksen
Stoppested
Den siste polka

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Poltergeist av Gunn Tøsdal og Tidstyven av Tony Hillerman. Begge innkjøpt på den lokale bruktbutikken :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nice. Enjoy :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

The wheel of time, bok 2 - 8

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I dag var jeg innom Fretex og leverte en pose med gamle bøker jeg ikke vil ha. Måtte selvfølgelig se gjennom bokhyllene deres, og kom over to pocketer til 10 kr stk. :-)

 • "Eksemplariske noveller" av Miguel de Cervantes Saavedra
 • "Hotel on the Corner of Bitter and Sweet" av Jamie Ford
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg var på Ark i dag. Der hadde de "Barnepiken" av Kathryn Stockett til 129 kr for innbundet. Har tenkt å kjøpe denne en tid, så siden den var billigere enn pocketvarianten slo jeg til. Den kommer jo også snart på kino.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kom tilbake fra Tromsø med 10 nye bøker! Karin Slaughter: Mørk treenighet Nicci French: Datter savnet Barbara Voors: Isløsning John Hart: Det siste barnet Kate Morton: Den glemte hagen Tatiana De Rosnay: Saras nøkkel Cecilia Samartin: Senor Peregrino Sue Monk Kidd: The Secret Lives of Bees Sara Gruen: Water for Elephants Gaute Heivoll: før jeg brenner ned

De tre øverste kom jeg tilfeldigvis over på Notabene, de kostet bare 49 kr pr stk! :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I helgen kjøpte jeg "Safirblå" av Kerstin Gier! Gleder meg enormt til å lese den!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fikk i dag tilsendt "Jernbyrden 1+2" av Gabriel Scott fra et antikvariat som heter "Galleri-gallera".
Jeg skal lese bøkene før jeg ser en forestilling basert på bøkene :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Siste boken jeg kjøpte var Anita Blake nr 8 :) Men har ikke lest den får finner ikke bok nr 6 noen stand :(

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Var vel egentlig en pensumbok (selvvalgt, men ikke nødvendigvis ønsket). Utenom det var det en krimbok av Tess Gerritsen - "The Bone Garden", et hastekjøp (men ikke et dumt) på flyplassen etter at jeg klarte å glemme den medbrakte boken min inne på toalettet. Den ble vel til glede for noen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har kjøpt så mange gode bøker her på bokelskere de siste dagene at jeg rett og slett måtte lage en liste! Se min liste Fra en bokelsker til en annen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Murakami: The Elephant Vanishes, Watson: Before I Go to Sleep, Rapsgubbarna, og en del mer. Leve Haugenbok.no og amazon!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

Var egentlig på utkikk etter "Rapsgubbene" men denne var utsolt i to butikker her i Oslo, så jeg kjøpte "Bokbindersken" av Belinda Staring, og "Bumerang" av Tatiana de Rosnay. Så får jeg heller kjøpe RG neste gang jeg er i en bokhandel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den siste jeg lastet ned var Dracula, Bram Stoker. Det var jo gratis så det telles kanskje ikke. I tilfellet må det bli Vampire academy box og house of nights box

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Glassklokken" av Sylvia Plath. Har lest den og håper jeg kan lese den hundre ganger før jeg dør.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Låner helst romaner og krim på biblioteket, men kjøpte to livsstilsbøker på Norli på fredag:

Lavkarbo - 100 oppskrifter (Hexeberg og Sakariassen)

Kropp på topp (Kari Jaquesson)

Har akkurat trent en økt fra boka, og hun kan sine saker!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er halvvveis i boka nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har just bestilt boka "Forstå barnet ditt 12-16 år" av den kjende pedagogen Stein Ulvund.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så spennande! Desverre er det nok berre mannen min som skal dit ei langhelg i forbindelse med jobb, men eg kunne veldig godt tenkt meg der sjølv etterkvart..! Har sansen for Aust-Europa i grunnen. Har vore i Baltikum og Kviterussland hittil!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg fant den hos Tanum på Byporten. Det så ut som de hadde i alle fall en til. Jeg har sett bøker i denne serien i flere bokhandlere rundt om kring i Norge, så de har den nok flere steder.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk skal du ha. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Prøv f.eks. Norli bokhandel, der kjøpte jeg en visuell ordbok. Instruktive og artige!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var interessant, visuell norsk-russisk ordbok, hvor fant du den?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har vært i Budapest noen ganger, ingen reisehåndbok kan beskrive atmosfære, matkultur eller mennesker der.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

The Throne of fire - Rick Riordan.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Siste boka jeg kjøpte er "Jeg tenker nok du skjønner det sjøl, historien om Christoffer". Forfatteren er Jon Gangdal. For første gang, så vidt jeg vet hvertfall, gruer jeg meg litt til å lese en bok. Denne saken har jo vart lenge, og den er bare helt grusom. At foreldre kan behandle barn på denne måten er helt uforståelig for meg. Men siden jeg har en bijobb som omhandler både dette temaet, og det som er verre, så er det for meg litt interessant å lese. Er jo litt nysgjerrig på folk også, hva som får dem til å gjøre som de gjør. Er det andre som har lest denne?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Koselig??

Godt sagt! (1) Varsle Svar

He, he, stor stjerne for den!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Var på bok-shopping i dag og fant disse skattene: "Dracula" av Bram Stoker, "Vampire Diaries: The return; Nightfall" av L. J. Smith og "Wings" og "Spells" av Aprilynne Pike.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Finn Kalvik's "Uten skam og mening" illustrert av Eldar Vågan. Flira hele veien hjem på bussen! Herlig humor om barndom og ungdom i Groruddalen, hører Kalviks stemme i hodet :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

På udkig efter Hemingway, Forræderen og andre historier og Min broders vogter, alle på dansk og skrevet av Leif Davidsen

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det hopar seg vidare opp med bøker som kjem inn i dette huset, registerer eg... :

Reisehåndbok om Paris Reisehåndbok om Budapest Kjærligheten finner veier(parforhold-bok) Landstryker for Herren(biografi)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Obs, det forsvant visst en stavelse fra mitt innlegg du:) Jeg retter det:) Ellers så går jeg jo rundt og tror at du er veldig ung da vet du:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

tji, tji, mormor :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og du må være en god mormor, som sørger for at datterdatteren din har nok leketøy, eller ordbøker, som vanlige folk kaller dem:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg kjøpte nylig norsk-spansk visuell ordbok til min elleve år gamle datterdatter. Hun har norsk-tysk fra før. Elsker dem. Leker med ordene - som deg Solveig (om enn opptatt av andre kroppsdeler...).

Ordbøker som leketøy - dette kaller jeg ekte bokelskere!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I går var jeg så heldig at jeg fant Mini norsk-russisk visuell ordbok, og da måtte den selvfølgelig kjøpes. Jeg har allerede den norsk-polske i samme serie og synes det av og til er kjempemorsomt å sitte og bla og lære se hva regnbuehinne heter på polsk, selv om jeg nok aldri kommer til å få bruk for den kunnskapen. Nå som den russiske er i hus, håper jeg de snart gir ut en norsk-serbisk også, så har jeg nok leketøy for resten av livet...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Var nettopp inne å kjøpte Mockingjay av Suzanne Colling. Lader opp til lesesommer med The hunger games triologien :) (Dødslekene heter vel eneren på norsk tror jeg...)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg var innom Ark på hjemvei for en uke siden, og kom over "Gudfaren" av Mario Puzo til 49,-

Koselig lesning til en billig penge. ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Akkurat kjøpt 4 bøker av Karin :)

Livlegens besøk av Per Olov Enqvist
Forrådt av Amalie Skram
Victoria av Hamsund
Spør støvet av John Fante

Veldig fornøyd med å få disse bøkene i samlingen min :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kanskje jeg har vært borti den likevel da? Leste så mye av han en tid at det lett går i surr hva jeg har lest og ikke...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Salem's Lot heter Nattens hus i Casino Grøsserne, solgt den idag. Den første jeg leste var Ildbarnet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"I stedet for dinosaurer" av Tove Nilsen. Nok et 5 kroners kupp fra Fretex.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg fikk i posten idag fra USA Merlin's Legacy av Quinn Taylor Evans(Trollmannens arv på norsk) komplett i 6 bind.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har hørt mye bra om boka, så får satse på at jeg liker den. :) Når jeg en dag får begynt på den. ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Historikeren er en murstein av en bok, men jeg koste meg med hver side. Håper den faller i smak ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er visst inne i en liten shoppeperiode av bøker igjen nå. Skulle kjøpe gavekort til noen som hadde bursdag i dag på bokhandelen, endte også opp med to bøker til meg selv.

Kjøpte:

Belinda Starling - Bokbindersken

Elisabeth Kostova - Historikeren

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her er det bare å glede seg i massevis! Fantastiske bøker begge to!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har en tid vært interessert i hvordan bøkene om Hannibal Lecter er. I går fikk jeg bøkene om denne mannen fra Haugenbok.

Jeg kjøpte:

Den røde drage - Thomas Harris

Nattsvermeren - Thomas Harris

Hannibal - Thomas Harris

Hannibal, ondskapen våkner - Thomas Harris

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg falt for fristelsen og bestilte Hypnotisøren - Lars Kepler, Sukkerdøden - Unni Lindell og Blodleie - Johan Theorin på tilbud, og idag kom pakken :) Gleder meg til alle. Har hørt masse bra om alle bøkene! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Greide ikke styre unna 5 kroners-bordet i dag heller...: as hermansen:"Vikariatet" / Merethe Lidstrøm"Gjestene" / Peter Duffy:"Bielski Brødrene" / Monica Ali:"Blått som Alentejo"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ble akkurat ARK-venn og kjøpte dermed to bøker til 29kr per stk ;) Kjøpte Den trettende fortellingen - Diane Setterfield & Åndenes Hus - Isabell Allende

Gleder meg til begge to!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, ikke alltid det gjør det hos meg heller, men nå holder jeg på med et større prosjekt med tykt ullgarn, og da blir det litt varmt. Er litt periodestrikker/leser. Har igrunnen vært greit sånn, men nå som jeg har begynt med CD-bøker også kan det bli begge deler i perioder hvor mønsteret tillater det. Alderen krever sitt...;D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lar ikke årstiden stoppe mine strikkerier...hihi..!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Morritz Rabinovitz av Arve Vestbø. Biografi om Norges mest berømte jødiske mann før krigen. Så den boka har mannen min sitte med nesa si nedi både i går kveld og denne...han rapporterer at det er fasinerande kor mykje forfattaren har greidd å finna ut om han.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jeg kjøpte en bok av den svenske forfatteren Leif GW Persson..Mellom sommerens lengsel og vinterens kulde...det er en gigantroman på 571 sider...og jeg er nå på side 151...og jeg må si at den virker usedvanlig lovende...jeg gleder meg til å lese videre...i morgen...skal fortelle dere senere hva jeg syns om den...til da..gleden er på min side

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Har vært hjemme i hele dag og har derfor ikke drasset på et håndkle. Er det noen som har feiret håndkledagen i dag?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Jo fortere jeg går, jo mindre er jeg" av Kjersti Annesdatter Skomvold. 69 kroner på ARK. ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den kjøpte jeg på engelsk for en tid tilbake, men har desverre ikke funnet plass til å lese den ennå. Men gleder meg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Det er lenge siden jeg kjøpe meg en bok, det har litt med økonominen å gjøre. Hvis jeg kjøper noen bøker å er det som regel på brukmarked o.l. Men den siste boka jeg kjøpte var Damer med hjerterom av Alexander McCall Smith, og det var ikke helt planlagt. Jeg lånte den på biblioteket, og mens jeg leste den var jeg uheldig å søle kaffe i boka. Jeg er en ærlig sjel så jeg sa i fra på biblioteket. Jeg måtte erstatte boka, men fikk den jeg hadde sølt kaffe i. Så det er den siste boka jeg har kjøpt meg. Jeg er fremdeles på biblioteket å låner masse bøker, men er litt ekstra forsiktig med kaffekoppen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så fint å høre:). Jeg var hentet boken i går kveld. Så jeg har ikke begynt enda.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er veldig spent på hvor godt du vil like bøkene av Stephen King. Selv er jeg jo megafan:)

Godt sagt! (0) Varsle