Hvem skulle tro at en bok om kaniner kunne være så engasjernde.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 13 svar.

Denne leste jeg når jeg var rundt 16 og ble veldig fasinert. Har ikke turt å lese den etterpå, men har litt lyst til å finne ut om jeg blir like engasjert nå :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste denne som voksen, som høytlesning for mine sønner på ca. 8 og 12(?) den gangen, og jeg tror jeg satte like stor pris på den som dem! Og vi har alle, 15-20 år senere, gode minner fra den. Visst var den skummel, men vi har også klare bilder av hvordan det så ut i det landskapet kaninene var ute og "silflayet"(?) i! Jeg er overbevist om at den ville tåle å bli lest igjen, - av meg i hvert fall! :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Kanskje vi skal gi den en sjanse igjen, kan være artig å vurdere boka mange år etter Boka endrer seg jo ikke, men kanskje vi gjør..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg leser boken før første gang (hvordan har den unngått meg!) i godt voksen alder – og nyter den i fullt monn. Ikke har jeg for øyeblikket noen mindreårige å lese høyt for heller :-)

Ut fra bokens kvaliteter (er ca. halvveis) burde ikke en gjenlesing være noe å frykte Men selvfølgelig kan det være spesielle barndomsminner man ikke vil risikere å rokke ved. Har du forresten lest den på nytt, Merethe?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, har så dårlig erfaring med annen gangs lesing

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er lenge siden jeg leste denne boka, men jeg husker den som "grusomt bra". Full av redsel, men også full av håp, varme og vennskap, spennende var den og. Som andre i denne tråden så kan jeg tenke meg å lese denne boka en gang til, ikke julelektyre, men så fort det blir en åpning i bokhaugen (og derved skjøv jeg den fjerde nattevakt et hakk lenger bak i køen).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dyreallegorier har alltid vært fascinerende. Tenk bare på Animal Farm og Dyrene i Hakkebakkeskogen. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For ikke å glemme Salamanderkrigen av Capek.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Absolutt! Hvordan kunne jeg glemme den?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Husker denne boken gjorde vedig inntrykk på meg når jeg leste den. Det begynner å bli en del år siden og når jeg fant den igjen her fikk jeg veldig lyst til å lese den på nytt. Er egentlig litt imot og lese en bok jeg likte om igjen, er så fort gjort og totalt endre inntrykket av den. Men bør man ta sjansen?

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Det har du helt rett i castro, kanskje jeg allikevel skal ta sjangsen:) Jeg er utgangspunktet enig med deg Stianbh, men kanskje jeg må teste en bok til før jeg bestemmer meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vet ikke helt, tror man ofte kan bli skuffet er jeg redd, noen bøker har sin egen plass i sin egen tid, og de bør forbli som et godt minne. Mens andre andre bøker bare blir bedre ved andre gangs lesning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

gretemorsiljehusmorMarianne TTone Maria JonassenIdaCamilla RødjeHarald KSissel ElisabethReidun SvensliMonica CarlsenMorten MüllerritaolinemoiraNorahAgnete M. HafskjoldEllen E. MartolVannflaskeMalinLailaJulie StensethLyriaMarit HåverstadNeraDanielCarine OlsrødAstrid PedersenConnieSiv ÅrdalTove Obrestad WøienNina M. Haugan FinnsonTone HDinaNorseBattleFairyRagnar TømmerstøChrissieReadninggirl20Tonesen81AjiniakraHilde VrangsagenTurid Kjendlie