En fantastisk bok som fenger fra første setning. Du vet at når du har lest første side, at denne boken er en bok du ikke vil legge i fra deg :)))

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Innledningen i boken er utrolig bra, den bygger opp til en bedrøvet sammvittighet som man får vite årsaken til litt senere inn i boken ... ♥

Utdrag fra Drageløperen Jeg ble den jeg er i dag en kald, overskyet dag vinteren 1975 - da var jeg tolv år gammel. Jeg husker det helt nøyaktig, det var i det øyeblikket jeg krøp sammen bak jordhaugen like ved den islagte bekken for å kikke inn i smuget. Det er lenge siden, men jeg vet nå at det ikke er riktig det de sier om fortiden - at du kan fortrenge den. For fortiden, den kjemper seg til overflaten. Når jeg nå ser tilbake, forstår jeg at jeg har kikket inn i det forlatte smuget de siste tjueseks årene.

les mer på bloggen min for å se alle sitatene jeg har merket som favoritt ... http://natsumilove.blogg.no/?c=1308599414

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er jeg enig med deg i. Jeg ønsket at boken fortsatte etter at han hadde funnet sønnen til Ali. Men det var kanskje en verdig slutt på boken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Når jeg startet å lese denne boka så må jeg innrømme at jeg ventet meg en annen type slutt. Nå som jeg har lest den så var denne slutten den beste slutten på en så bra bok. Jeg anbefaler gjerne denne!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøienStig THarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAva