Jeg sier ja, takk, begge deler:) Kiosk og vanlig litteratur.. Har litt lyst til å prøve meg på Alkymistforfatteren, men jeg vet ikke om jeg orker. Er han virkelig så dårlig, kjedelig?...Spør bare av ren nysgjerrighet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg opplevde både "alkymisten" og "valkyriene" som tunge å komme seg igjenom, og de gav med ingenting. "Veronika vil dø", derimot, likte jeg veldig godt. Den var spennende, og kanskje mer konkret? Ser for meg at den kan være en lett-lest inngangsport til utforsking av forfatteren :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest masse av han, og synes han skriver veldig godt. Men det er kanskje litt spesiell litteratur. Synes i hvert fall du burde brøve og lese noe av han, for mange av bøkene hans er fantastiske.

Jeg likte spesielt godt Heksen fra Portebello, Djevelen og frøken Prym og Ved elven Piedra satt jeg og gråt. Anbefales :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg er helt enig med deg:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takker for svar. Blir nysgjerrig på forfattere som det skapes debatt om for å se hvilken side jeg havner. Så jeg kommer nok til å sjekke noen av bøkene hans først ja før jeg gir min mening:) En bok er ikke alltid nok til å dømme noen:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du bør lese i alle fall én bok av Paulo Coelho, og det kan like gjerne være Alkymisten som en av de andre bøkene hans. Han er en forfatter som veldig mange elsker og som minst like mange ikke kan fordra - det er om ikke annet spennende å se hvilken side du havner på. :) Og denne boka tar ikke mange timene å lese, så kom igjen, gi den et forsøk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila