Jeg ble overrasket over min egen (manglende) reaksjon på denne boken. Jeg som vanligvis er så irriterende lettrørt, ble ikke helt revet med av denne. Det var sterkt å lese om soldatenes tilværelse ved fronten og deres skjebne, men jeg ble ikke ordentlig grepet av enkeltpersonene. Og kjærlighetshistorien fikk ikke tak i meg i det hele tatt - jeg trodde nok ikke helt på den. Bra bok bevares, men ikke noen ener for meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Endelig, en person som er enig med meg. Jeg prøvde også å bli revet med av denne, men den fanget ikke helt. Men, blir spennende å se filmatiseringen av boka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stig TPiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl