Denne husker jeg som helt herlig da jeg leste den i studietiden. Det var da en fantastisk måte å kritisere det amerikanske samfunnet på....nå skal jeg se å få repetert den. Det er på tide. Den forsvant fra meg, men nå har jeg oppsporet den...min datter har snappet den med seg. (Vi er nok i slekt)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Denne kjøpte jeg for snart to år siden der den ble utgitt første gang: City Lights Bookstore i San Francisco. Det var en minneverdig opplevelse å gå i fotsporene til beat-gutta i North Beach etter å ha lest "On the Road" på flyet over. Alle minnesmerkene de har etterlatt seg - gatenavn, barer og museer - gjør det til et egnet sted for en litterær pilgrimsreise.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, slikt er morsomt..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøienVannflaskeElisabeth SveeHeidiHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteKristine Louise