Denne boka kunne vært veldig god, men den er litt tunglest. Rett og slett trå... Det ligger ei litt ekkel steming over boka, men den tar ikke helt av. Kommer sikkert til å lese mer om Malin Fors, men det kommer ikke til å være førstevalget...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Jeg likte denne boka veldig godt, selv om skrivestilen var litt uvant. Den satt lenge i. Hjerteskjærende å lese om det mobbede offeret.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nye enig med deg. Jeg fant denne ombord og leste den ut i loepet av noen dager. At mannen har talent er jo ikke noe tvil om, han skriver malerisk, men det ble liksom litt for smurt utover. Boka kunne med fordel vaert strammet noe inn og forkortet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Likte boka, selv om den kanskje var litt trå i perioder. Men ble mer revet med etterhvert, særlig på slutten. Jeg leser gjerne mer av samme forfatter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Kjøpte boka - heldigvis til redusert pris - og er uforståande til terningkast 5 som står på framsida! Det vert lett skumlesing....Har kjøpt bind to også, og ser på sida her at den er betre....Det er lov å håpe...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

OK..har fullført, men var selektiv på kva eg las og kva eg hoppa over/skumlas - og vart etterkvart fenga av historia. Vart småirritert av meir eller mindre irrelevante? avsnitt og kapittel, men har bestemt meg for å lese den neste boka

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes Kallentofts måte å skrive på, nettopp gjorde boka til en uvanlig flott leseropplevelse. Nei, det er kanskje ikke den vanlige måten å skrive krim på, men det gjorde så jeg følte jeg ble mye bedre kjent med karakterene og stoppet og tenkte mye underveis... Men det er kanskje ikke det man forventer når man skal lese en krimbok, og da passer det kanskje ikke? Selv elsket jeg måten han hadde skrevet på!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hadde et lignende inntrykk da jeg var ferdig med boken. Kallentoft skriver på en slags poetisk måte som gjør at mye av teksten blir litt vel svevende, i hvertfall for meg. Uansett så gikk jeg i gang med bok nr. 2, Sommerdøden og for en snuopperasjon han har klart å gjnomføre i forhold til mitt inntrykk av forfatteren! Historien er mye bedre bygget opp, mer intens og generelt en bedre krim. Ikke legg fra deg Kallentoft før du har prøvd deg på neste!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med deg, Erlend. Jeg var så "lur" at jeg kjøpte både midtvintersblod og sommerdøden uten å ha bladd i dem først en gang. Så da jeg åpnet opp midtvintersblod, og bevegde øynene nedover siden, så ble jeg nesten litt satt ut. I begynnelsen ble jeg rimelig irritert over skrivemåten og av haugevis med gjentakelser, men jeg kom meg gjennom det, fikk lest ut boka og begynte på bok nr 2. Og den var mye lettere å komme seg gjennom. Jeg er fremdeles litt usikker på om jeg liker den poetiske skrivemåten eller ikke, men jeg kommer nok til å lese de to andre bøkene hans likevel=)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da låner jeg den på mitt neste bibliotekraid. Har Vinter i Madrid og Morgen i Jenin som ligger som to dårlige samvittigheter å venter på meg, men akkurat nå er det så mørkt at det beste er lett krim. Trenger ikke tenke så mye da... :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

HanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHarald KHeidiMads Leonard HolvikElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupsiljehusmorHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyerSynnøve H HoelTonje Sivertsen