så midt i min boksmak som det er mulig å komme.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg fikk denne boken av bestefar for mange år siden, han mente jeg burde lese den, men jeg hadde blitt så skremt av å se "De dødes tjern" som film at hverken den eller de to andre romanene i denne var aktuelt lesestoff for meg.

Så hadde jeg en liten samtale med Rufsetufsa i en tråd her inne hvor hun overbeviste meg om at dette måtte leses, selv om jeg var blitt skremt av filmen og selv om jeg ikke er noen stor fan av krim.

Og både bestefar og Rufsetufsa visste nok hva de gjorde, for jeg likte alle de tre romanene i denne boken veldig godt. Det gammeldagse språket passer historiene perfekt og selv om det var spennende, og til tider grøssende, å lese ble det aldri ubehagelig.

Jeg har nå kommet til den konklusjonen at det er mer moderne krim jeg ikke liker. Dette falt for meg i samme kategori som Agatha Christie. Jeg leser gjerne mer av Bjerke, men da kanskje jeg lar være å lese mens jeg sitter å alene og venter på siste toget fra Halden...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Andre Bjerke skrev 4 klassiske kriminarlromaner på 40-tallet, og Enhjørningen noe senere. Hvis du har kost eg med de 3 romanene i denne boken, har du ennå flotte leseropplevelser til gode i hans debutroman "Nattmennesket" og den udødelige (i dobbelt forstand) "Døde menn går i land".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tusen takk for tipset, nå står "Døde menn går i land" og "Nattmennesket" på ønskelisten. Jeg kommer garantert til å lese dem en gang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudNinaHarald KLinda NyrudStein KippersundElisabeth SveeBjørg Marit TinholtMonica CarlsenTurid KjendlieTheaTanteMamieEllen E. MartolBård StørePiippokattaJulie StensethRolf IngemundsenFindusSolveigBertyHilde Merete GjessingBjørg RistvedtSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.