Hørt på lydbok, glimrende lest av Kim Haugen. Svært vellykket parodi, og etter å ha høst denne er det vanskelig å ta bøker av typen Da Vinci-koden på alvor.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Det eneste denne boka gjorde for meg, var fullstendig å ødelegge Da Vinci-koden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg koste meg veldig med denne boka. Den gjorde det vanskelig for meg å ta Dan Browns bøker på alvor ja, men det har jeg alltid hatt problemer med.

Om jeg skulle velge en av de to bøkene å lese måtte det være Nærums, DaVincikoden blir for meg middelet og Madonnagåten målet i denne sammenhengen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syntes boka ble kjedelig. Men dette er jo en smakssak. Jeg er ikke så glad i direkte karikering av bøker (for da vet en jo hva som skjer:), jeg liker bedre karikaturer av sjangre, enn av romaner. Jeg elsket for eksempel, Knut Nærums "Døde menn går på ski".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sånt er så absolutt en smakssak. Jeg er glad for å høre at du har funnet Nærum-bøker du kan kose deg med, jeg synes han er kostelig.

Døde menn går på ski er forresten også en parodi, av eldre krim generelt, mer spesifikt André Bjerke. Hvis du likte denne kan jeg også anbefale "De dødes båt".

God lesing:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Julie StensethLars MæhlumTanteMamiemoiraIngunn SErikReadninggirl20MarteBeathe SolbergRufsetufsaTrygve JakobsenKay NilsenAnjaRandiLesevimsaKaren RamsvikIngeborg GLibraritas vBoktimmyEmilie GeistGVEivind  VaksvikFarfalleJan Erik  OlsenedgeofawordLilleviArcticDwarfNina BallerinaMari Nordø LommelunBjørn  BakkenKarin BergTone Maria JonassenLena Risvik PaulsenLeseberta_23BkSraDevoralibrosIngerMia HusefestNina J.B.Hilde