Morsomt med handling rundt år 1700 i området der jeg bor.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg plukka med meg denne og "Kongefrykt" i et bibliotekposesalg forleden, og lurer på hvor viktig det er å lese "Vredens dag" og "Den tredje sannhet" først. Henger de sammen på den måten at det er mange røde tråder, mange felles karakterer, eller vil jeg få godt nok utbytte med de to bøkene jeg har?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Av de 4 bøkene er det nok bok 3 og 4, altså de to du har, som henger mest sammen, og bør leses i riktig rekkefølge. De to første er mer frittstående, og det er ingen nødvendighet å ha lest dem for å ha utbytte av dine to.

Hvis du får lyst til å lese "Vredens dag" og "Den tredje sannhet" siden, vil det heller ikke være noe ødeleggende at du allerede har lest de to nyere bøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det høres veldig bra ut. Takk skal du ha. Jeg gleder meg virkelig til å lese disse bøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaStig TKnut SimonsenPiippokattaTove Obrestad WøienIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth Svee