Første av fire bøker om Peter Hortten og Thomas av Boueberge, og med handling fra rundt 1700. synd det ikke er flere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Godt at det kom flere, Oddmund.

Kurt Aust hadde jeg lest om her inne, og da jeg fant to av bøkene hans på Eiksmarka bibliotek til slikk og ingenting tok jeg de med. Det har jeg ikke angret på. Jeg begynte å lese den 3. i serien "Hjemsøkt", men så fant jeg denne og "Den tredje sannhet" veldig billig og da havnet de i hylla mi.

Da jeg nå hadde de fire første avbrøt jeg "Hjemsøkt" og heller begynte fra begynnelsen. Da får jeg med meg eventuelle røde tråder og historier som strekker seg gjennom bøkene.

Jeg liker språket til Kurt Aust, jeg liker den rolige og lune atmosfæren han skaper. Ikke minst liker jeg Thomas av Boueberge og Petter Hortten. Takknemlig for at jeg har mange bøker i vente med dette radarparet.

Samtidig som du leser en spenningsroman, så får du også med deg historiske kurositeter og fakta. En klar femmer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, per i dag er det altså 5 bøker, men med klare signaler om at det vil komme en god del flere.

Lokalt i Horten er Kurt Aust like kjent som lokalhistoriker som han er som forfatter. Han fortalte i forbindelse med utgivelse av sin nyeste bok "Når døde visker" at det typisk tok 2 år å skrive en bok - ett år med research og ett med forfatterarbeid.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Godt å høre. Jeg liker hans skrivestil meget godt, og at det holder mål historisk, gjør det så mye mer tilfredstillende. Takk for at du gjorde meg oppmerksom på Kurt Aust!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtBertyHarald KSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveTanteMamieLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo RyeJulie StensethRufsetufsaCarine OlsrødMarianneNInger-LiseNorahTine SundalVariosaSverreKristin71Tone SundlandWenche VargasMorten JensenMarit HåverstadChristoffer SmedaasCamilla