Dette er en bok med krimbøkenes spenning, og samtidig en dimensjon ekstra. Glimrende.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

[ Slettet av bruker ]

Nok en god bok fra Sigurd Christiansen, denne gang med et postran som utgangspunkt.
Meget bra skrevet om de mennesklige reaksjonene dette ranet medførte for hovedpersonen og for utviklingen videre for de involverte.
Jeg må bare få tak i enda flere av bøker hans, liker den direkte måten han skriver på, det passer så godt til temaene.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Leste boken ut i går. Det gikk både treg og fort. Etter en natts fordøying vil jeg endre terningkast fra fire til fem. Slutten var noe annet enn jeg hadde/kunne forestille meg. Utviklingen underveis var fra tidligere tider. I dagens samfunn ville ingen satt noen spørsmål om at man ga fra seg pengekassen når man står overfor en person med pistol - heldigvis. Når dette er sagt så erindrer jeg at fjernsynteateret hadde et oppsetning om dette og jeg trodde lenge at det var fra denne boken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I følge Wikipedia er boka filmatisert. I min bok er det noen foto fra en av filmene. En noe uvanlig "krim", og det var utviklingen i saken som fascinerte meg.
Jeg har flere bøker av forfatteren, så det blir flere av Sigurd Christiansen på meg etterhvert.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg må blande boken med noe annet. For såvidt jeg erindrer så var essensen den at ingen skulle utsette sitt liv overfor en overfallsmann med pistol, men heller gi fra seg kassen. Ny ledelse nytt syn på saken og oppreisning til den som gav fra seg kassen uten kamp. Noen som husker dette fra fjernsynsteateret?
Neste gang jeg leser noe av Sigurd Christiansen så skal boken være med vanlig skrift. For det eksemplaret jeg lånte var med stor skrift som for meg forstyrret lesningen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaSolveigBertyHilde Merete GjessingBjørg RistvedtHarald KSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveTanteMamieLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo RyeJulie StensethRufsetufsaCarine OlsrødMarianneNInger-LiseNorahTine SundalVariosaSverreKristin71Tone SundlandWenche VargasMorten Jensen