Synes egentlig denne var veldig spennende, full av action og midt i blinken for målgruppen som digger fantasy. Har lest nr. 2 og 3 også, og syntes forfatteren nogenlunde klarte å holde på spenningen til tross for at det ble en smule langdrygt og repeterende innimellom. Nå har jeg imidlertid hørt at forfatteren planlegger totalt 11 bøker i serien, og dermed hopper jeg av. Det blir altfor langdrygt. Irriterende etter en så lovende start.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

vil gjerne at det skal bli 11 bøker.

pga: syns det er vanskelig å finne brae bøker nå fortiden

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Det er bare planlagt 6 bøker i serien, ifølge http://en.wikipedia.org/wiki/Gone_(series). Det er like greit at det ikke blir fler, 11 er litt mange. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsa