Jeg led meg gjennom boken. Ikke fordi den var så dårlig skrevet, snarere tvert om. Garborgs portrett av Enok Hove er glimrende, vondt og smertefull lesing. Jeg følte ingen sympati med hovedperson. Sjelden har jeg vært så sint da jeg har lest en bok.

Jeg glemmer aldri denne boka!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Boka satte følelsene i sving ja, jeg hadde det akkurat sånn men samtidig satt jeg igjen med en dyp respekt for Arne Garborg. Det er mange år siden jeg leste boka ( jeg hadde forfatteren som særemne), men respekten sitter der enda. Jeg tenkte jeg med tid og stunder skulle "friske opp igjen , lese på nytt alle disse storslagne bøkene , som da Garborg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa