Jeg er en stor fan av denne serien!

For de som syntes twilight var litt for klissete, men allikevel liker intens, ung kjærlighet, kan dette være et bedre alternativ. Den er mer actionfylt enn Stephenie Meyers Twilight saga, og har ikke like stort fokus på bare to hovedkarakterer. Her er handlingen litt bredere, og har flere karakterer i fokus på en og samme tid.

Forfatteren er utrolig dyktig, og mestrer fantasi sjangeren til fingertuppene. Hun beskriver omgivelsene på en fantasisk bra måte, og den originale humoristiske sansen som forfølger karakterene får meg til å vri meg i latter.

Har aldri blitt så overrasket så mange ganger i en og samme bok, og jeg er sikker på at det er svært få som kommer til å gi opp denne bokserien =)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolKirsten LundPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarte