Dette er en standardkrim. Den er gjennomsnittlig på de fleste måter. Gjennomsnittlig bra skrevet, gjennomsnittlig godt plot. Gjennomsnittlig spennende. Den er med andre ord relativt forutsigbar dersom du har lest en del krimbøker før og vet hvor hunden (eller hva nå offeret er) ligger begravet.

På den andre siden er den heller ikke spesielt dårlig, og dersom du er ute etter lettvint og lettlest tidtrøyte skal du ikke se bort fra at denne boken kan falle i din smak. I tillegg kan det jo også være interessant å få innblikk i en annen tid og et annet sted, og russland på 1800-tallet gir deg jo begge deler. Så får man jo også da håpe at Boris Akunin har gjort såpass med research at miljøbeskrivelsene i det minste er sånn halvveis korrekte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

leser42alpakkaKikkan HaugenAlice NordligretemorJulie StensethHarald AndersenLilleviIngeborgJan-Olav SelforsRavnEmilie GeistIngunn SIdaTine SundalMonica Carlseningar hEli HagelundTanteMamieRita KathrineHarald KtuhamreTatiana WesserlingLesevimsaMarit HåverstadEileen BørresenTarjeimoiraRufsetufsalillianerMarit MogstadKristine LouiseLisbeth Kingsrud KvistenVannflaskeLogikaNinaAkima MontgomerySol SkipnesGroOmpabop