Vakreste boken jeg noen gang har lest. Den topper virkelig listene mine. Dette er en bok jeg anbefaler. Gråter hver gang jeg leser den.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Vakker,ja!Og eit fascinerande tema,som ikkje så mange forfatterar har skrive om,forholdet mellom ein ung mann og ei moden kvinne.Unge kvinner og gamle menn,derimot,blir ofte nermast glorifisert i litteratur og film...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig ! Fantastisk bok !

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vet ikke om jeg syns den var vakker, men den grep meg sterkt! Jeg leste boken, så filmen og måtte lese boken en gang til... Den tar opp så utrolig mange temaer på en gang.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg synes også at den var sterk, og etter at jeg leste denne boken har jeg hatt lyst til å lese mye mer litteratur fra krigen. Jeg har på en måte alltid tenkt på krig som noe politisk - denne boken grep meg veldig da jeg ble introdusert til menneskeskjebnene bak alle hendelsene. En dag skal jeg lese boken igjen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Bjørn SturødBrit HonningsvågBjørg Marit TinholtKarin BergDemeterTine SundalSigrid Blytt TøsdalJohn LarsenTor Arne DahlRune U. FurbergAlice NordliAnn ChristinLeseberta_23BertysiljehusmorStig TMonica CarlsenInger-LiseGrete AmundsenKjell F TislevollTorill RevheimLisbeth Marie UvaagMarianne MHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly Duck