Veldig fin skrevet bok:-) veldig fin skildring av dype følelser, rett og slett følelser vi ikke tørr å snakke høyt om. Hvor snill og naiv Hassan er fikk meg til gråte enkelte steder i boka. Ble sjarmert av faren til Amir:-)Mange fine og triste opplevelser har jeg opplevd i denne boka.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Enig i at det er en fantastisk bok. En eneste ting har jeg å utsette på den; jeg syntes skurken (husker ikke navnet) var litt vel mye skurk, ikke nok med at han var med i Taliban og pedofil, han var også nazist.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du har et poeng hehe, ble kvalm av skurken. Han er verre i filmen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Filmen er FÆL! Jeg viser den til mine elever i samfunnsfag, og den er sterk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Enig i at dette er ei fantastisk bok; sterk og tankevekkende. Jeg synes faktisk at tusen strålende soler en enda bedre. Har du lest den?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jepp jeg har lest tusen strålende soler og, begge er veldig bra skrevet og har en veldig gripende historie. Enig med deg at tusen strålende soler er bedre. Slett litt med å komme igang med drageløperen i starten. Starten var litt tung synes jeg. Jeg leste tusen strålende soler på 2 dager, klarte ikke å legge den fra meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg MÅTTE lese hele på en gang. Lå på Thon Gardermoen natta før utreise og gråt og gråt gjennom hele siste del av boka. Det er den mest gripende boka jeg har lest, og jeg har tross alt lest en del...

Elsker slike bøker som endrer den retninga livet har!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gjett om jeg gråt så mye selv:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Lisbeth Marie UvaagMarianne MTor Arne DahlHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonje