Slett ikkje av dei verste lærebøkene - gode utval av eldre tekster, men noko rotete. Inviterer til mykje hopping att og fram. Kombinert med fagnettstaden verkar læreboka bra. Vi har dramatisert og kost oss. Her er ættesoger, Cervantes. Holberg og Shakespeare, og det verkar godt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg har erfaring med begge, men likte bedre Tema som lærebok i norsk for videregående, men har dog allerede glømt hva det var som gjorde at jeg oppfatta den som bedre. Kanskje var det så enkelt som at den hadde mer fokus på mine daværende interesseområder innen faget.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg synest at Tema-bøkene, i alle fall i Reform 94-versjonen, var unødvendi tunge (for elevane). Grip teksten-bøekene er kanskje litt rotete.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalKirsten LundAnita NessIngvild SsomniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemeter