Da jeg begynte på denne boken måtte jeg avbryte helt i begynnelsen for jeg syntes ikke det var noe interessant. For noen uker siden tok jeg den fram for å gi den en ny sjanse. Det angrer jeg ikke på! Nå er jeg akkurat ferdig med å lese, og jeg trur jeg kan si at dette er en av de beste bøkene jeg har lest! Den er vakker, rett og slett! Trist, men vakker - og ikke minst lærerik. Jeg elsker den.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Denne boken rørte meg på steder jeg ikke visste fantes. At det finnes kvinner som opplever slike hverdager som Mariam og Laila er så uvirkelig! Tårene trillet mange ganger gjennom hele boken. Veldig glad for at Laila ble lykkelig med familien sin til slutt!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Høres flott ut. Denne skal lånes på biblioteket i dag. Gleder meg til å starte med den.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Gled deg! En bok jeg leste fra perm til perm på rekordtid :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg elsker denne boken, fordi den provoserer og setter følelser i spill. Gled deg til å starte på denne boken! :) Jeg leste den rett etter at den kom ut, og vurderer nesten å lese den igjen!Den er vakker som Karina sir, og uendelig trist!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det høres spennende ut. Nå har jeg så mange bøker som jeg vil lese, men denne er høyt oppe på lista.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, denne glemmer man iallfall ikke med det første!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEva