Fin bok som får frem hvor barbariske og fæle menneskene kan bli. Hadde denne i lesesirkelen, og diskuterte den i kveld. Veldig enighet om at det er en god bok, men jeg har lest mange bedre bøker.

Bærer nok en del preg av at den er skrevet rett etter andre verdenskrig. Får fint frem forskjellen på det gode og det onde, og hvor ofte det er tilfeldig hvilken side en havner på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

[ Slettet av bruker ]

Jeg har utgaven med grisehode på og leser i den nå for tiden. Har ikke lest den før. (Shame on me) . Han som sto i bokhandelen da jeg kjøpte den sa at den er meget spesiell, det kan jeg tro, for jeg har hørt mye rart om denne boka.Så det er virkelig på tide å lese den og jeg liker det jeg har lest så langt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En av mine store leseropplevelser som helt ung. Og med Finn Graffs fine illustrasjoner. Tror jeg skal lese den om igjen, det er lenge siden jeg var 15...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, men eg er meir imponert over måten forfattaren skriv på enn av tankane hans om det vondes plass i oss. I ungdommen las eg boka opp att og opp att - ho fengslar!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det er utrolig godt skildret. Personlig kan jeg ikke utstå denne boka, men det er absolutt ikke fordi jeg ikke synes den er godt skrevet. Tvert imot, den er så vond å lese nettopp fordi den er så troverdig i skildringen av det mørke og svake som kan finnes i oss.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardHarald KNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin Fjellheim