Dette er en skjønn liten bok. Handler om en liten morløs jente som blir sendt på kostskole av sin elskede far. Hun er et fortryllende barn, klok, omsorgsfull og generøs.

Skal ikke røpe mer av handlingen, men litt omveltninger i blir det i det lille pikens liv.

Leser den for min 10-årige datter og er enda ikke mer enn halveis, men gleder meg hver kveld til å lese neste kapittel. Anbefales:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg var nødt til å låne meg den på biblioteket for en stund siden, - den hadde det med å dukke opp fra underbevisstheten av og til, uten at jeg egentlig husket hva den dreide seg om. På omslaget av den GGP-boken jeg leste (lånte!) for veldig mange år siden, var det tegnet en pike i et loftsvindu, med utsikt over byens tak (tror jeg!), og det bildet hadde satt seg fast. Og det var hyggelig og rørende å møte den lille prinsessen igjen:-)
Litt av det samme forholdet har jeg hatt til "Den hemmelighetsfulle hagen", et diffust minne som har dukket opp i de underligste situasjoner, - når jeg har sett en rødstrupe for eksempel;) Men det sier litt om hvor grundig inntrykkene i barndommen setter seg fast!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den hemmelige hagen står for tur etter vi har avsluttet En liten prinsesse. Kjøpte de to og Lille lord Fauntelroy av Bokvennen forlag før jul, eller En liten prinsesse vant jeg i julekalenderen rettere sagt:) Min datter og jeg har mye å glede oss til.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dette er en av mine store favoritter fra barndommen. Burnett skriver fantastiske bøker.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, ikke sant. Jeg storkoser meg:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieKirsten LundGunillaRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyemgeIngunn SLilleviTurid KjendliePiippokattaStig TPirelliAnne-Stine Ruud HusevågTine SundalLailaMarteAmanda ATanteMamieElinBeReadninggirl30FarfalleEllen E. MartolJulie StensethBeathe SolbergMonica CarlsenRandiAHege H.siljehusmorTheaflaTore HalsaTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland Skjeggerud