En velskrevet og inspirerende bok om et særdeles interessant forfatterliv. Da jeg begynte fikk jeg råd om å lese boka sakte og la den vokse litt mens jeg leste. Det vil jeg anbefale videre til de som har tenkt å prøve seg. Dette er en godbit man med hell kan nyte i små porsjoner og få mye ut av hver munnfull.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg gleder meg veldig til å lese denne boka, sjøl om jeg veit at han skriver om mye fælt. Jeg har den både på svensk og på norsk, og venter rett og slett bare på riktig tidspunkt. Per Olov Enquist er for meg en forfatter som jeg ikke kan hive meg over, jeg må være i et spesielt modus... Bøkene hans er så intense! Er det flere som har det sånn?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Carine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  Vaksvik