Boka var helt grei, og i ganske typisk Gaarder-stil, men det ble litt vel mye "romantisk kliss" til tider, eller hva man nå skal kalle det. "Husker du hvordan vi [sett inn mimring fra en av epostene], husker du Steinn?" Følte også at det var mye jeg hadde hørt før fra samme forfatter, både om verdensbilder og evolusjon. Som Gaarder-fan håper jeg neste bok blir bedre. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg er veldig stor Gaarder fan og jeg kan si meg enig med deg. Det er utrolig mye som blir sagt i denne boka som han allerede har sagt. Han er veldig bra forfatter og jeg tror han klarer skriver neste bedre.

Jeg fikk på en måte ikke noe forhold til hovedpersonene. E-post ga gjerne som du sa litt husker du osv... Men for det om ble det ikke en rød tråd i boka følte jeg.

Synes det var en grei bok, men han kan bedre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ble også skuffet over denne boken, fikk ikke noe klart bilde av hovedpersonene og var ikke ordentlig med i historien, men omslaget var fint!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa