Grei bok, selv om jeg av og til blir smålei av uenighetene mellom Cato og Mariann, og det at hun alltid må gå sine egne veier. Personlig syns jeg Lindell har vært flink til å holde leserne på pinebenken når det gjelder hvem den/de skyldige er. Uten å avsløre noe kan jeg iallefall si at jeg ble litt lurt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja men en bra bok. Følte at jeg endelig fikk en forståelse og respekt for Marian . Man kan bli så irritert på henne men alikevel så er det noe utrolig sårt og hjelpesløst der. Nå har jeg lest alle bøkene med Cato Isaksen og ble like irritert som han , da plutselig Unni Lindell fant på en ny figur- altså denne Marian . Men jo mer man blir kjent med henne , jo bedre liker man henne. Sånn har vel Cato det også. !!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jo, jeg er så absolutt enig med deg i at vi egynner å bli mer kjent med henne, og at oppførselen hennes begynner å kunne "forsvares", om man kan si det sånn. Blir spennende å se om hun og Cato blir litt bedre venner i neste bok, hi hi.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone HTone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild Sritaoline