Vakker språk, fortellerkunst og litteratur. Synd at denne forfatteren ikke kom med flere bøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 9 svar.

[ Slettet av bruker ]

Den skal jeg lese:-) Det sto på denne siden følgende: Alle som har lest Kvinnen som kledte seg naken til sin elskede, vil også her bli grepet av tilstedeværelsen i tekstene, den kloke stemmen, de finstemte observasjonene som elegant utvider perspektivet og baner vei for dypere innsikt. Noe som stemmer veldig godt altså:-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dette skal jeg gjøre:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leste den ferdig før jeg sovnet i går kveld, og begynte på nytt med en gang i dag tidlig,hehe. Trodde først jeg ikke hadde forstått noen ting, men så gikk det opp for meg at det hadde jeg. Måtte bare ha med meg første kapittel en gang til for å forstå historien bedre. Ikke at jeg fant svaret på alt, men det er vel det som er cluet ved denne boken.

Leser sjelden slike små perler og teknikken er litt uvant, men jeg koste meg fra første til siste side.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det er absolutt en perle. Jeg tror ikke at hvem som helst kan skjønne hvor vakker denne boka er:-) Teknikken hans er rett og slett sjarmerende, spennende og vakker. Det er mye som ligger mellom linjene. Holder ikke å lese denne boka bare en gang. Fasinerende hvordan han binder framtiden til fortiden på slutten av boka med tanke på den gamle kniven.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne har jeg hatt liggende ulest lenge. Kanskje på tide å lese den snart..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Anbeflaes på det sterkeste:-) fin leseopplevelse!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig. Fantastisk og særegen roman.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Synd at han ikke skrev flere romaner da, han har et nydelig språk:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ingunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn ChristinVibeke