Min bursdagsgave til meg selv: å ligge på sofaen pg lese denne i dag! Og for en gave! Den er velskrevet og spennende, og at Theorin har årets "deckare" det skjønner jeg godt. Flott driv, og menneskelighet som skinner gjennom. Og skummel til tider, og...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 22 svar.

Nattefokk er ikke like god som Johan Theorin sin første bok, Skumringstimen. Jeg syntes selve plottet var dårlig og det overnaturlige ble det litt for mye av, men innimellom var historien litt nifs.

Det trekker opp at man nå har blitt litt glad i øya og ikke minst i gamle Gelof :)
Jeg ga terningkast 4 til første bok og Nattefokk får terningkast 3.

Skal starte på Blodleie idag og er veldig spent.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg elsker Theorins bøker, spesielt falt jeg for Skumringstimen. Jeg likte Nattefokk også, men syntes den var litt treig og falt i "fella" med å stappe inn en actionfylt og noe urealistisk slutt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

jeg synes helt omvendt av deg. Jeg likte NAttefokk bedre en Skumringstimen

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg også. Ikke bare på grunn av det overnaturlige, men også på grunn av drivet. Det skjedde noe hele tiden og spørsmålet om alle disse menneskenes skjebne var stor. Jeg ville hele tiden vite hva som skjedde videre! Så jeg også likte Nattefokk hakket bedre Skumringstimen. Noen som har lest Blodleie? Har store forventinger til den, men har utsatt den litt. Skulle gjerne ha hørt andres meninger om den først. For få et lite inntrykk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest alle tre og er enig med dere at Nattefokk er den beste og mest spennende. Blodleie er en litt annen kategori. Likte ikke den så godt. Plottet er ikke like magisk og det overnaturlige er utelatt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Huff, og jeg som har så store forventinger til Blodleie. Jaja, men Nattefokk er jo i en særklasse da. Den var magisk, spennende og grøssende. Ønsker meg flere slike bøker:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg venter også på Blodleie, men det er veldig lang ventetid på den på biblioteket ennå...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vurderer å kjøpe den, men da må jeg vente til pocketutgaven (som sikkert er lenge til), foretrekker innbundne bøker, men siden jeg har de to andre i pocket så vil jeg ha den tredje i pocket også, slik at de matcher:) Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves:) Vet det kommer en fjerde bok i serien også, men husker ikke tittelen. Vet du det?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvorfor ikke lese den på svensk, sjekk linken til Tanum. koster bare 42kr

tanum

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jo, har prøvd å lese noen bøker på svensk, men det har alltid vært mislykket. For når jeg leser bøker eller en tekst på svensk, så dukker Anna Ankas stemme i hodet mitt, og det er fryktelig irriterende. Men ellers er jo svensk et nydelig og sjarmerende språk, hvis man hvisker ut hennes stemme:)Men takk for tipset likevel,Daffy:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bara som upplysning, Anna Anka är inte svensk. hon är reservdansk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe, kan svært lite om Anna Anka så beklager det;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Målet til Theorin er å skrive 1 bok fra hver av de "ørlandske årstidene", men jeg tror den siste ligger noe fram i tid. "Rørgast" blir sannsynligvis tittelen i følge Theorin selv.Gleder meg også til denne boka kommer ut!

<http://www.johantheorin.com/gerolf.html>

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, jeg tror jeg leste det på hjemmesiden hans en gang tidligere at de bøkene er baserte på årstidene, akkurat som Mons Kallentoft, bare at Theorin er en mye bedre forfatter!:) Skal sjekke ut Theorins hjemmeside en gang til og lese litt om den fjerde boka for jeg har glemt det jeg har lest om den tidligere. Så takk for linken:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har sikkert hørt det, men kommer ikke på det. Jeg lånte de to første på bibliotek, så da låner jeg de neste å... det "matcher" på et vis det og :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Haha, ja bibliotekbøker matcher de også:)Har en uvane å kjøpe for mange bøker, men jeg vil jo eie et bibliotek selv så jeg har ikke hjerte til å levere tilbake bøker jeg har lest, derfor har jeg unngått å låne bøker på biblioteket og av venner, for jeg vil eie bøkene selv:) Har alltid drømt om å lage mitt eget bibliotek:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det drømmer jeg om og... men plassen tillater ikke det for øyeblikket så da prioriterer jeg nøye hva slags bøker jeg må eie og ikke

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte Skumringstimen hakket bedre enn Nattefokk, men begge er favoritter. Blodleie var god, men sammenlignet med de to første nådde den ikke forventningene mine helt. Absolutt verdt å lese, men jeg må innrømme jeg ble litt skuffet. Håper den fjerde blir fantastisk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

100 % enig i alt du sier!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja jeg også , likte Nattefokk bedre enn Skumringsimen. Spennende bøker , og gleder meg til neste bok. Lurer på om han er veldig populær i hjemlandet sitt jeg.?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er han Tilla, - han har fått priser i hjemlandet for bøkene sine, samt britisk pris og pris for beste nordiske kriminalroman.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Velfortjent:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg Marit TinholtgretemorAvaStig TKnut SimonsenPiippokattaTove Obrestad WøienIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth Svee