Liker boka godt,leser den på norsk. Men det går litt tregt, er ikke så lenge siden tv-serien om Henrik VIII gikk, boka minner mye om den. Kongen har fortsatt ikke giftet seg med Anne Boleyn, der jeg er. Men er det forfatteren skriver sant om Thomas Cromwell var han en mann med mange tanker som også satte ut noen av dem i praksis. bl.a sendte 2 (kanskje flere?) gutter til universitetet og ikke slo sine barn. Sistnevnte vekket oppsikt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg har den samme følelsen når jeg leser nå, minner meg litt om sport og politikk, eller media generelt, med alle kommentarer og tolkninger av hva som skjer og hva som ligger bak. Bryllupet med Anne virket som et antiklimaks, antakelig blir det mer spennende herfra. Thomas Cromwell er en interessant fyr, men gåtefull, så langt, skjønner ikke helt hva som er drivkraften hans. Kanskje han bare liker å henge rundt kongen og hoffet, tenkte jeg, men nå dukket det opp en person som antakelig skal være hans alter ego, det han kunne vært. Vi får se.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leste den på engelsk, syns tidsbildet var strålende, var egentlig Thomas Cromwell som ble en utrolig fascinerende skikkelse utover i boken. Gleder meg til det visstnok kommer mere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg strevde også litt med å komme i gang. Men den var ideell for en lang togreise. Vel verd Booker-prisen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa