En meget god fortsettelse av "Hush Hush". Lettlest og fengende. Innen ungdomsfantasy er dette noe av det bedre jeg har lest i det siste. Og som skrevet tidligere så er jo engler/falne engler de nye vampyrene. Fan av Twilight sagaen vil nok også like denne serien.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Leste den ferdig for ikke så lenge siden, digger den. Må si jeg syns Nora kan være ganske dum noen ganger, men man kan jo egentlig aldri vite hvordan man selv hadde handlet i samme situasjon... Det eneste som virkelig plager meg er hvor lenge det er til fortsettelsen kommer ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var et lite irritasjonsmoment for meg i første halvdel av boka. Nora kan til tider være i overkant sutrete og trengende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Syns det har blitt en tendens i amerikanske fantasybøker at heltinnene er i overkant prektige og til tider rett og slett sutrende. Eksempler på dette er både Becca Fitzpatrics bøker og House of Night-serien (Jeez Zoey, du blir ikke hore av å kline med kjæresten din i gangen...)Enda verre er det når de først sitter på rumpa og gjør ingenting (selv om dette gjerne er guttens skyld), for så å gå og gjøre noe ufattelig dumt og farlig fordi de er lei av å vente...(Torment) Allikevel er jeg så glad i fantasy at jeg holder ut litt syting, så lenge det ikke blir i overkant mye ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Forresten, de fantasy-fansene som ønsker en kick-ass heltinne som kan ta vare på seg selv uten problemer er Graceling en veldig bra bok. En helt annen stil en mye annet i samme sjanger

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

satt og ventet på at du skulle kommentere boka :)! gleder meg til å lese den!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R