Begynneselsen er litt kjedelig, men hvor lengre og lengre du kommer i boka, blir det mer og mer spennede. Dette er en av mine favoritt serier. Når du leser, blir du bare mer og mer kjent med den verden Septimus og Jenna lever i.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Ja, for det meste enig. Jeg synes boka er mest spennende de siste sidene. Leste boka nå for andre gang, har lest resten av serien også. Det er ikke akkurat favorittbøkene mine, men det er spennende og greie bøker å lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Haha, lenge siden jeg har lest denne boka. Og jeg måtte redigere omtalen min, for jeg virket som en førsteklassing uten sans for rettskriving. Uansett, dette er en veldig bra bok. Den kan virke litt forvirrende i starten, men du kommer fort inn i historien og blir kjent med hovedpersonene. Ser du etter en bokserie å begynne på, vil jeg anbefale denne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg liker begynnelsen veldig godt. Det er fordi jeg liker når det ikke skjer så mye og når det er mange detaljer og man blir kjent med dyrene og menneskene, og opplever dagliglivet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaHarald KFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeEli HagelundKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmorJulie StensethVannflaskeSiri HelsethTom-Erik FallaAntheia