En del spesielle noveller i denne samlinga her, hvorvidt de er gode eller dårlige får være opp til hver enkelt. Jeg vil si helt greie, men siden det er litt vanskelig å få tak i hva som egentlig skjer i enkelte av novellene, egner ikke denne samlinga seg som sengelektyre, du bør være mer opplagt og i stand til å konsentrere deg godt om det du leser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

En samling sterke historier. Såre fortellinger som kanskje gir et innblikk i hvorfor vi tar de valgene vi tar. Som kan være helt feil...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste denne i dag, faktisk! Synes hun skriver utrolig godt, men er enig i at slutten i nesten hver eneste novelle blir litt feil. Jeg ville liksom ha litt mer hver eneste gang.

Jeg er egentlig litt glad i lese noveller og bøker der det ikke er like enkelt å skjønne hva som skjer. Disse er ofte de beste hvis du klarer å lese mellom linjene.

Synes boka var bra, jeg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syns hun skriver godt og er lett å lese - helt til jeg kommer til slutten av novellene. Jeg syns rett og slett hun ikke får til noen god slutt på novellene, de blir isteden et antiklimaks. Med unntak av noen av dem som er bra.

Novellen bryllupet kommer jeg alltid til å huske, den var artig! Men igjen, slutten står ikke i stil til novellen. Klimakset i fortellingene kommer liksom for tidlig, eller rettere sagt, hun skriver for mye etter klimakset har kommet. Jeg ville likt dem bedre om klimakset kom som slutten på novellen, som en overraskelse eller avklaring.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Helt enig! Grunnen til at jeg velger å kalle novellene helt greie, er nettopp slutten (i flere av dem); den er ofte uklar og kommer som et antiklimaks.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Linda SolheimBjørn Erik Strand-HanssenellinoronilleKrishErikfornixJon RyeMarkus SHarald KElin FjellheimDiddiAnjaElinBeLine DahleEivind  VaksvikVidar KruminsKnutMMarit AamdalDolly DuckÅsmund ÅdnøytuhamreIngunn SBjørn SturødLeseaaseJulie StensethTone SundlandToneAud- HelenIdalillianerGunn DuaassveinIngrid Urdal StøleKjell MagneCarine OlsrødWencheLama Diehl-DahlAstrid MarteStein R. OlsenVannflaske