Forfattere. Nobelprisvinner. Hans sønn.Ulykkelige liv. Utroskap. Mord. Alkohol. Egentlig bare ulykkelige liv. Men en fasinerende og spennende bok som du hele tida håper skal uttrykke håp.Helt til de siste sider.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg likte denne veldig godt. Men egentlig likte jeg den best da jeg var ferdig med den. Den var underfundig og spennende lagt opp, og både spenningen og overraskelsene var dempet og lavmælte på en måte. Jeg gleder meg til å lese flere av Alvtegens bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja , få med deg de andre bøkene hennes også, kjempebra. Hun har valgt ( tilfeldig? ) at alle hennes fem bøker begynner med bokstaven S: Skyld , Skygge, Savn, Svik og Skam.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, må henge meg på jeg også.Fasinerende bøker som er vanskelige å legge fra seg!Hun har imidlertid kommet med ei ny bok nå, som bryter mønsteret med S-titlene.Den heter "En sannsynlig historie".Gleder meg til å lese den!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest den på svensk. Den hadde de på biblioteket: En sannolik historia. Ikke vanskelig å lese den på svensk! Anbefales sterkt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så spennende! Har reservert den på biblioteket her hos meg.Gleder meg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja men har den kommet til Norge enda?. Jeg gleder meg også. Fossum kommer også med en bok : kvinnen med det vakre håret.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei-den er nok ikke det.Men forhåpentligvis er den like rundt hjørnet.Gleder meg også til Fossum. I det hele tatt er det mange spennende bøker å glede seg til i 2011!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

DemeterHarald KJulie StensethGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodemine