Synes bøkene til Mons Kallentoft var oppskrytt, og ikke i nærhetn av Stieg Larson sine bøker. Den siste boken "høstoffer" avbrøt jeg..det ble mye likt de to andre, og veldig mye snakk om været..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg har lest Midtvinterblot av samme forfatter, og kommer neppe til å lese de to siste (med mindre jeg blir rimelig tom for lesestoff en gang i fremtiden, i nøden spiser jo fanden fluer som kjent...).
Lite spenning, språket var heller ikke imponerende og rotete til tider, og boka var mest bare kjedelig og en skuffelse i forhold til forventningene mine på forhånd. Det ble 508 lange boksider for å si det sånn.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg trodde den skulle bli svært så lettlest, men det tok meg lang tid før jeg endelig var ferdig med den. Det endte med at jeg leste andre bøker som fristet mer mens jeg leste Midtvinterblod. Så om jeg ser denne forfatterens navn på mammutsalg, skal jeg denne gang styre unna og heller velge noe annet. Heldigvis kjøper jeg da flere bøker en en, for da har man plutselig mer penger til overs:) Og da er jeg modigere til å prøve meg på andre forfattere enn jeg er vant til:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I sommer leste jeg Sommerdøden av samme forfatter. Vanligvis elsker jeg krim og sluker det meste, men denne boka holdt nesten på å irritere vettet av meg! Mine krav til en god krim er at den skal være spennende og ha et godt plot, samt at språket ikke må irritere.. Du store min tid; jeg holdt på å drive min reisefelle til vannvidd av alle sukkene, akk’ene og ve’ene som kom fra meg, mens jeg gjorde mitt beste for å fullføre boka under sommerens utenlandsopphold. Det var ikke nødvendigvis værreferansene som førte til den største irritasjonen, heller var det hovedpersonens tanker, spesielt om datteren, som virkelig skapte frustrasjon. Igjen og igjen tenker Malin på datteren, og kommer med dypsindige tanker som ”Hva tenker du nå, Tove?”, ”Hvor er du nå, Tove?”, Tove, Tove, Tove… Jeg er sikker på at jeg ikke kommer til å lese en bok av denne forfatteren igjen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så heller ingen spenningskurv i Midtvinterblod. Kjedelig skrevet, persongalleriet var flatt beskrevet og jeg også ble lei av Malins tanker hele tiden. Jeg er glad jeg ventet med å kjøpe den på mammutsalg, og jeg kommer heller ikke til å pine meg gjennom hele triologien. Da blir jeg nok aldri ferdig:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig med deg der. Holdt nesten på å avbryte Midtvinterblod, men kom meg gjennom den på et vis. Den var fryktelig kjedelig og jeg aner ikke hvor mange ganger han gjentok om kulda. Kanskje han burde være værmann istedet?:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

ritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl