Denne boken overrasket meg på en positiv måte. Hovedpersonen er deilig naiv, akuratt som Samfunnet har formet henne. Men underveis kommer hun i kontakt med sin indre vilje. Jeg er veldig spent på hvem som skjuler seg og drar i trådene i Samfunnet... Uansett så er dette mer en en søt kjærlighetshistorie, som man kan få inntrykk av. Jeg gleder meg til neste kommer ut!

Lesere som har lest The Host vil kanskje like denne... Anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Gleder meg utrolig til å lese denne! Vant den i en bokkonkurranse :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja den kan du glede deg til :) Condie har fått til en spesiell stemning med denne. Jeg synte også tematikken hvor livsavgjørende valg blir tatt for samfunnets beste og ikke av fri vilje er veldig spennende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enik.. Liker den skiller seg litt ut. Fordi det liksom ikke er kjærligheten som blir satt i fokus.. Men endringen i livet og tankegangen demmes. Kampen om friheten liksom. Som vises gjennom kjærligheten..

Syntes denne boken var kjempebra.. For det var liksom litt en ny historie.. Jeg har i hvertfall ikke lest noe med akkuratt denne historie.. Hvor i mot mange YA Fantasy har samme plot, nermest..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mye mer enn en søt kjærlighetshistorie! Tipser om at boka kommer på norsk i april/mai. Spennende å se hvordan den blir mottatt. Det amerikanske forlaget anbefaler Matched til alle som leser Dødslekende, Beautiful creatures og Hush hush.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er enig med Evy. Har lest både Dødslekene, Beautiful Creatures og Matched. Alle passer for samme publikum og jammen ta meg er boka bra! :D

Elsket det komplekse og mystiske med samfunnet og da også selfølgelig utviklingen innbyggerne går igjennom. Tenåringskjærlighet er jo heller ikke et minus..... :P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stig TKnut SimonsenPiippokattaTove Obrestad WøienIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk Ottersen