Treig start, men tok seg kraftig opp mot midten!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Spesiell komposisjon av en krimbok. De første 300 sidene er det stort sett bare miljøskildringene som "bærer" boka. mens selve krimplottet slår inn på de siste 100 sidene.

Gjennom hele boken brukes den samme objektive, litt lavmælte språket/fortellerteknikken som gjør at selv beskrivelser av ganske sterke ting blir håndterbart for leseren uten at det blir for depressivt.

Ikke bare komposisjonen er spesiell, miljøet som beskrives er også annerledes enn man er vant til. Jeg vil si at det ikke er uaktuelt å lese hans nye bok etter hvert, men ikke uten å ha latt denne synke litt mens jeg leser noe helt annet.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Har akkurat begynt på denne boka - koser med med person- og miljøskildringene hans, jeg :) Deilig forfriskende med noe annet enn engelske landsbyer og amerikanske psykopater ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Berit B LieIngunnJAnniken RøilGVLailaAnniken LAnne-Stine Ruud HusevågInger-LiseToveAgurSiv ÅrdalAnjaClarityHeleneEivind  VaksvikMargrete Dyvik CardonaOle Jacob OddenesTor BergHanne Kvernmo RyeElin LuråsTralteBenedicteHildeE .Synnøve H HoelHilde SkrettingPirelliThea EmiliegretemorsiljehusmorHeidi Lcamillaingar hMarianne MHeleneIdaHelge-Mikal HartvedtAud- HelenBoktimmyBentMonica Carlsen