Ville bare høre når det er planlagt at filmelskere.no kommer til verden. Må si jeg ser frem til det!

Godt sagt! (18) Varsle Svar

Viser 34 svar.

Filmelskere.no har jeg ikke hørt noe om, men ikke utenkelig. Selv er jeg medlem av http://mubi.com/ som er en internasjonal filmside. Anbefales! Om den har et bra utvalg av norsk film er jeg mer usikker på, men for meg er det i grunnen ikke livsnødvendig heller. Som nasjon står vi nok sterkere i litteraturen enn filmskapelsen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Noen som vet noe mer om dette? Ser domenet fremdeles er parkert, men virker ikke som det har skjedd noe mer..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den siden vil jo bare bli en blek kopi av imdb.com uansett, spesielt hva informasjonsmengde og brukernes filmkunnskaper angår, samt at antallet tråder og emner på hver enkelt film (da spesielt de sære) ville blitt utrolig magert. Her på bokelskere.no er det jo også utrolig få dyptpløyende diskusjoner om og analyser av de enkelte bøker. Savner flere kunnskaprike diskusjoner rundt enkeltheter og helheter i hver enkelt bok (blir for mye overflatisk skravling). Men bokelskere er jo det beste vi har så langt. Må bare vokse seg større.

Uansett: en norsk side for lesere er jo et poeng i seg selv, men jeg ser ikke poengt med en norsk side for film.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For min egen del vil jeg bruke en slik side til å holde oversikt over og organisere de filmene jeg har sett, og kanskje støte på filmer jeg nødig ville ha funnet hvis ikke. Diskusjoner gjør seg nok best på IMDb ja, i det minste utenfor mainstreamen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, imdb er kanskje ikke så bra på akkurat det. Er bare kjent med 'voting history'. Men 'my movies' har vel noen muligheter. Er ikke sikker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har dere sett Criticker: http://www.criticker.com/index.php ?

Criticker er ikke noen blåkopi av imdb, og den har heller ikke funksjonaliteten til Bokelskere, men den er absolutt praktisk. Jeg bruker den for å holde oversikt over filmer jeg har sett.

Ellers har eminiente Rate Your Music (http://rateyourmusic.com/) også en film-avdeling, som visstnok skal ha blitt ganske god nå. Den bruker jeg ikke, men jeg er stor fan av musikk-delen, og Rate har dessuten et veldig aktivt forum.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du har jo også icheckmovies.com som er laget for å liste alle filmer du har sett. De henter info fra imdb så alle titler du kan komme på skal være der.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dere som følger med på by'n, hvor har de musikkelskende individer sitt e-'vannhull' for tiden ?

(ikke sånn rokk og heismusikk, men oppløftende / styrkende)?

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Har faktisk tenkt samme tanken :) At det hadde vært bra med en sånn side. Lignende denne..

Men ville ikke blanda det.. Tror det ville bli litt for rottete.. Kanskje.. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Filmelskere hørtes utrolig spennende ut. Jeg er helt enig med det noen har skrevet, men likevel jeg gleder meg også:D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ingen nyheter om filmelskere.no er jeg redd, bokelskere.no har tatt for mye tid foreløpig.

Har gjort noen sonderinger omkring filmdata, samt sikret domenet filmelskere.no, men har ingen konkrete planer. Foreløpig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Synd...
Jeg venter med lengsel og smerte... ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Går det ikke an å lage en "blåkopi" av Bokelskere - mht det tekniske, mener jeg? ;-) Jeg er blant dem som gleder meg villt til filmelskere er oppe og går! Og hvis du/dere lager samme opplegget som med Bokelskere, slik at alle filmer som kjøpes via ditt system gir klingende mynt i kassen, kommer jeg til å bli en stor bidragsyter! ;-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

En "blåkopi" av bokelskere.no synes jeg høres helt supert ut... ;)
Jeg gleder meg også villt til dette blir en realitet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Må det være to ulike sites da? Blir det for "voldsomt" å kombinere bok og film? I flere tråder her har vi kommet inn på film når det er kjente romaner som er filmatisert...har begynt å gjøre det slik i min bok-blogg jeg også, nevner noen filmer der det er romaner som ligger til grunn. (Har i hvert fall tenkt å gjøre det slik når det faller naturlig.) Men her er det vel mer utstrakt filmdiskusjon folk tenker på...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Enig med deg, Randi. Like greit å kombinere dette hvis det lar seg gjøre. Bok- og filmelskere.no Forutsetningen for å bli medlem bør kanskje være at en er glad i både bok og film, slik at vi ikke blir beleiret av filmfolk som ikke liker å lese bøker;)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

I så fall så må vi også utelukke de som bare liker bøker, men ikke filmer. Synes den tanken der rett og slett var ovenfra og ned på de som ikke liker bøker, men filmer.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Nei, nå må du gi deg. Poenget var at dette skulle kombineres. En side for dem som likte begge deler. Ikke at jeg skulle nekte noen, men for at dette lett skulle løses praktisk. Hvis dette er å tråkke noen på tærne beklager jeg det, men da tenker jeg det er bedre å ha to adskilte siter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Men hva da med den andre veien?

Jeg har ikke noe imot å se film, og kan godt gå på kino eller sitte en kveld foran TV'n og titte.. men jeg er ikke lidenskapelig filmelsker, og kommer neppe til å diskutere noe særlig film her inne. For meg hadde det bare blitt mer rotete med en slik kombinasjon. Jeg er bokelsker, ikke filmelsker. Vil jeg noen gang diskutere film i større grad enn å kun diskutere en evt. filmatisering i sammenheng med en roman, så foretrekker jeg et eget nettsted kun for akkurat dette.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Helt enig Tone, er redd det kun ville blitt interessant for de som både leser og ser mye film. For oss "rene" bokelskere er jeg redd det ville blitt rotete og uoversiktelig og mye "leting".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg sier ja til filmside, men de trenger ikke å blande filmer og bøker på samme side. Det er jeg enig i at det blir rotete. Men jeg sier ikke nei til bokelskere.no og filmelskere.no Da kan man jo velge selv hvilken side man vil oppholde seg. Ja til begge deler så lenge det blir en side hver for seg:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Både enig og uenig. Jeg er kanskje i en spesiell situasjon her inne siden jeg ikke er en så dedikert bokelsker som alle andre. Liker bøker, men kan klare meg uten over tid. Det samme med film. For tiden leser jeg nok mer enn jeg ser film, men kunne godt tenke meg å diskutere litt film innimellom, noe som allerede gjøres her inne.

For meg hadde det blitt en grei løsning da jeg kun hadde ett nettsted å forholde meg til istedenfor to, men jeg tar ikke dette så alvorlig. Jeg er godt fornøyd med å diskutere bøker ++ her inne. Kommer det et sted for film blir jeg "nødt" til se enda mer film for å ha noe å bidra med, og da må jeg enten prioritere vekk bøker eller familien,hehe.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, jeg ser den med at man får en pakkeløsning med "2-i-1", og at det er enklere med alt samlet. Men nå ble jo dette laget som et boknettsted fra byrjan av. Det er også det som har gjort nettstedet så spesielt og høyt skattet for meg, for det finnes heller ikke noe lignende fra før av, det er helt unikt! Og da vil jeg ikke at det skal bli "utvannet" og "ødelagt" (i mine øyne) med at man skal begynne å blande inn katalogisering av filmer, filmdiskusjoner og diskusjoner om regissører og alt mulig annet som er filmrelevant på lik linje med bøker og forfattere og det systemet vi har her.
Det gjør meg som nevnt ingenting å diskutere filmatisert versjoner av bøker og slikt, det har jeg da vært med på selv også de gangene jeg har hatt interesse av det og har hatt noe å bidra med. Men det skjer jo likevel ikke i stor utstrekning.

Det finnes sikkert mange medlemmer her som er både bok- og filmelskere, men nå ble nettstedet laget for de førstnevnte og det er jo grunnen til at folk har blitt medlem her også i utgangspunktet. Så ja, jeg ser den med at det ville vært kjekt for de som er opptatt av begge to, men for meg som ikke hadde film i tankene da jeg meldte meg inn her, ville det rett og slett lagt en demper på gleden.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Jeg er selv nesten mer begeistret for film enn for bøker, men ditt poeng er likevel lett å innse og nikke bifallende til. Bokelskere ble fra begynnelsen av tiltenkt som et nettsted for bøker, og mange har utvilsomt blitt medlemmer av den grunn. Hvis Bokelskere plutselig skulle bli en fusjon mellom bøker og film, vel, da vil vel mange kjenne seg oversett og tråkket på. Men et annet poeng, talt av en filmentusiast, er at også film fortjener en nettside for seg selv.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ja, jeg håper også det blir noe av filmelskere.no en gang i framtiden for de som er interessert i film, så de får samme tilbudet og gleden :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ingen problemer med å forstå det:) Regner heller ikke med at det blir en slik side.

Da var det luftet og det kommer sikkert til å bli luftet igjen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er vel stort sett slik med meg også...litt lunken på film ja, men veldig hot på litteratur. Likevel ser jeg en del film (DVD) når det gjelder romaner som er filmet; det blir helst i min egen stue. (Pinnsvinets eleganse/hemmelighet måtte jeg få med meg som film nylig, gjør slike unntak en gang i blant)

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Det hadde vært noe, jeg elsker filmer og skulle gjerne hatt en norsk side på lik linje med denne som omhandlet filmer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja .Det venter flere på. Er det noe som er under oppseiling? Artig med , bokelskere og filmelskere da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Slik jeg har forstått det er det et prosjekt i emning. Domenet er f.eks. allerede tatt. Tror det ble nevnt i en tråd for en tid tilbake. Men André har vel svaret vi leter etter. ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Venter spent:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_Meson