Så denne boken i høsten og satte boken i ønskelisten til julen. Ble glad at jeg fikk den og etter å ha lest den... Jeg ble skikkelig sur på meg selv at jeg ikke kjøpte den boken før! Holdte å droppe med å åpne andre julegaver siden jeg ble så konsentrert på denne boken! Wow... sier bare wow, sånn "lese-avhengighet" hadde jeg ikke hatt siden Evighetens kyss i våren 2008.. Godt stund siden sist!

God start og perfekt slutt (for meg som liker gode epiloger). Forfatteren har klart å sette stereotyper hos de to karakterene og bak fasadene er det helt noe annet. Det skal jeg ha i bakhodet, spesielt om Brittany. Likte veldig godt denne såkalte "rollebytten" i boken, der fikk jeg to perspektiver i historien. Kan anbefale denne til unge som er omtrent like gamle som meg (18) som liker (nesten) håpløs kjærlighet.

Må bare nevne at jeg er litt irritert at denne Alex har nesten samme etternavn som mitt, siden jeg la lett merke til det og mistet konsentrasjonen. Hver gang. :P (Dette er kanskje litt urelativt)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Dette er ikke en orginal historie, innholdet er enkelt og ganske så forutsigbart, og dette er nok et av de fæleste bokomslagene jeg har sett. MEN,når det er sagt, så må jeg også tilføye at underholdningsverdien er lik terningkast 6. Er enig med Lasse i at denne boka er like oppslukende som Twilight var da den kom. Lett å lese, og feel-good faktoren er stor.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Forutsigbart eller ikke forutsigbart, man vet aldri... Forfatterne gjør hva de vil med bøkene sine, man vet jo aldri hva vil egentlig skje i bøker. Hva om forfattere drev gjøn på oss og snudde situasjonen. Det er også en virkemiddel som får lesere til å tro på at de har rett eller ei. Jeg ønsket slutten skulle være slik, men tvilte på ønsket mitt blir realisert.

Tommel opp Ja, boken er oppslukende!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Venter spent på at oppfølgeren skal komme i postkassa mi nå. Utrolig underholdende :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja! Gleder meg til neste bok kommer! Men jeg passer på at forventingene mine blir ikke skyhøye..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Jenny Dahl BakkenIngunn ØvrebøReadninggirl20Sigrid NygaardSolgunnNinaTine SundalmoiraRisRosOgKlagingEmil ChristiansenTonesen81Julie StensethHilde H  Helsethandreas h. o.HildeWencheToveBård StøreKarin BergGunillaAnne Lise JohannessenGro Anita Myrvangingar hKarin  JensenLibraritas vEivind  VaksvikMari Nordø LommelunBjørg L.MonimeiHarald KEileen BørresenKnutMStine_JBeathe SolbergVigdis VoldStjernekastLisbeth Kingsrud KvistenMarit Håverstaderlend kongsvollsiljehusmor