Jeg måtte slite meg gjennom denne boken. Treg historie, og dessuten blir språket i begynnelsen ganske så irriterende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Rett og slett lavmål, omtrent midt i boka og føler jeg må avslutte for å se om forfatteren klarer det hun hadde tenkt. Jeg kjeder meg og går lei av den "bablete" stemmen til Bessy. Liker ikke den og ikke jenta, kan liksom ikke se at hun har noe å fortelle, hvor er det forb... innholdet? Hva er tråden i det hele?

Dette med det påtatt uskolerte i språket er et dårlig grep jeg ikke syns er troverdig i det hele tatt. Hvis det skal illudere irsk dialekt blir det for dumt og lurer på hva forfatter og oversetter har tenkt på... Det er faktisk BARE irriterende! Gleder meg til jeg blir ferdig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Måtte bare gi opp etter å ha lest ca. 12 sider. Den er så utrolig dårlig oversatt, at jeg klarer rett og slett ikke å lide meg gjennom den. Men jeg har troen på at det er en god historie, så jeg skal heller lese den på engelsk )

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Spåket synes jeg setter en ekstra piff på boka. Handlinga er god, og nydelige rollefigurer. Boka har et snev av mystikk, noe som gjør at den beholder spenningen til siste side.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg liker stemningen i boken.. Selv om den er ganske treig, så er opplevelsen av boken fin. Litt trist noen plasser, men spennende :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

CecilieEllen E. MartolMarianne  SkageMads Leonard HolvikPi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.