Spennende thriller, men er det virkelig mulig å knuse kokainindustrien bare det blir stilt nok penger til rådighet? Virker litt usannsynlig på denne måten, men samtidig en god bok. Spennende, men ikke veldig intens.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Har fått problemer med Forsyth, jeg gutter. Sjakalen var veldig god. Ikonet bra den også. Men da jeg lesete Afganeren kolapset det ... det virket som om noen hadde sittet å sakset fra Wikipedia og satt sammen en informativ brosjyre som skulle si noe om et land langt borte. Det personlige drama manglet.

Så: Jeg har hørt at folk som Ludlum, Forsyth og Grisham ikke skriver bøkene sine selv, men har en gjeng skriveføre som stabler tekst på bena etter en god gammel "Forsyth-formel". Stemmer det?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mulig du har rett om skrivehjelp.Det jeg hørte om Forsyth og hans skriving for 20-25 år siden var at han hadde solid research om steder og temaene i bøkene sine.. Ludlum har jeg lest noen av, falt ikke helt i min smak den gangen...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Akkurat ferdig med boken. Forsyth er en av mine favoritter så nå har jeg lest alle hans bøker. Den hadde sine spennende øyeblikk, og var ganske informativ. Hevneren synes jeg var veldig god. Tror ikke man kan stoppe kokainindustrien for godt på noen måte, bare dempe den for en stund.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Lisbeth Kingsrud KvistenKay NilsenBjørn SturødElinBeAjiniakraDolly DuckJulie StensethLibraritas vAnn ChristinØystein LTanteMamieEllen E. MartolmoiraYlvaHarald KHanne Kvernmo RyeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMagnus FinnsetTone SandvikBeathe SolbergHilde VrangsagenMarianne MHeidiPerSpelemannCtinaKaren RamsvikalpakkaBerit RIngunn SRoger MartinsenHeidi LJarmo LarsenVeronicaKLinda SolheimAnne ØverkilgretemorReadninggirl20OlemgeMarianne  Skage