Oppdaget denne , da en av bokelskerne ,hadde lagt den ut. Jeg falt for omslaget/ bildet på boka, og spør dere som har lest denne: er det en bok dere anbefaler. ? Ser så spennende ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg har ikke lest denne siden jeg var barn, men å, så mange ganger jeg leste denne da jeg var liten! Jeg ble rett og slett aldri lei!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Merkelig at jeg ikke har lest denne som barn , men det er aldri for sent ,man blir heller aldri for gammel til gode barnebøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ser at du liker Anne fra Bjørkely. Da tipper jeg at du kommer til å like denne også. Maria Gripes bøker regnes vel som ungdomsbøker, men det er altfor lett å putte ting i bås. Mange av bøkene hennes er like god lesning for voksne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

javel. Låner den på biblioteket først jeg, så kan jeg kjøpe den hvis den faller i smak. i alle fall likte jeg coveret, litt nostalgisk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

VibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete Rambølbrek