Denne boka er et must for datteren min på 19 måneder. Minst fire ganger hver dag. Og ... hun må sove med boka. Ikke spør meg hva som fenger, men uten Ludde er ikke dagen den samme :o)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg hadde et lignende forhold til Ludde i den alderen. Min favoritt var "Ludde og turen". Jeg ville høre den hver dag! Jeg husker veldig godt hvordan det føltes å kose meg med å høre den atter en gang, men kan ikke forklare hva det var, annet enn at det er som når man er hekta på en enkel popsang som man setter på repeat.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Bjørg  FrøysaaTonje-Elisabeth StørkersenSimen "Boktimmy" IngemundsenJulie StensethAndreas BokleserritaolinePia Lise SelnesGrimarKristine LouiseMarie WAnne Lise JohannessenHeleneLisbeth Kingsrud KvistenCtinaRisRosOgKlagingGrosiljehusmorRufsetufsaToneAtmanDolly DuckHeidiEli HagelundTatiana WesserlingThea EmilieRandi Annie FramnesJakob SæthreJohnny OlsenLibraritas vGodemineMonica CarlsenBeathe SolbergKirsten LundGladleserAkima MontgomeryHarald KHege LTjommiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudQuijote