Helt siden jeg så David Toska på tv med lusekofta på har jeg hatt en liten crush, derfor måtte jeg lese denne, og jeg har fortsatt en crush på han, men samme det uansett; boka var gøy og jeg likte alle småtingene og detaljene forfatterne tok med i boka. Les den hvis du synes planlegging av bankran og anekdoter er gøy.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Denne boken har jeg lest selv og likte den veldig godt, en spennende bok med mye interessant informasjon om NOKAS ranet og menneskene bak. At boken var "gøy", er en definisjon jeg selv ikke hadde valgt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å, jeg synes det passer godt. F.eks. til slike episoder som da Toska ble funnet i en kiosk i Spania og det spanske politiet roper "Vi har han tjukke, vi har han tjukke!" Haha!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar h